Annonce
Horsens Posten

40 år i kunstens tjeneste: Nu gør Bent Riis 'et nedslag'

Bent Riis er i gang med en ny bog; en samling Horsens-fortællinger, der med forfatterens sans for det skæve beretter om personligheder og steder i byen med fokus på 1960’erne, 70’erne og 80’erne. Ved ferniseringen af hans ny udstilling i Klostergården vil han blandt andet fortælle om arbejdet med bogen. Foto: Morten Pape
Annonce

Horsens: Bent Riis har hele sit liv været en passioneret kunst-elsker. Nu har den farverige fotokunstner fra Horsens samlet det, man kan kalde et livs collage i en ny udstilling.

Bent Riis forklarer, at han har "gjort et nedslag i sine meget forskellige projekter gennem mere end 40 år."

- Det er blevet til en udstilling, der vidner om en kunstner, som altid har været drevet af det, han brændte for og fandt væsentligt at beskæftige sig med, fortæller han om udstillingen, der kan ses i Klostergården ved Horsens Klosterkirke fra 16. september.

Da åbner udstillingen kl. 18.30, og ferniseringen krydres med et af de foredrag, som Riis er mindst lige så kendt for som sine kunstværker.

Han vil i forbindelse med ferniseringen fortælle om nogle af de "særprægede kunstnerskikkelser, som engang skabte både store oplevelser, sladder og forargelse i Horsens".

- Der er tale om gudsforgående skæbner, som havde flere vilde ideer, end de havde kolde kontanter, og den situation tvang dem ofte ud over kanten af loven og den almindelige borgerlige moralopfattelse, lyder det fra Bent Riis.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Horsens Posten

Posthuset sætter navn på de otte street food-boder: Der skal kun være én, der serverer indisk

Annonce