Annonce
Horsens Posten

Alt fra ulve og ansigter til vip-kort og dotwok- tatovør melder om god genåbning

Golden Inksters i Nørregade melder om en god genåbning. Arkivfoto: Marianne Husted
Golden Inksters i Nørregade har haft meget at se til siden genåbning 6. april. Og så har stedets indehaver fået en VIP-idé under nedlukningen, som skal være med til at få firma-hjulet endnu mere i omdrejning.

Horsens: Fra 6. april var der atter fuld gang i nål og blæk hos Golden Inksters på Nørregade.

Her melder indehaver af forretningen Søren Heitmann, at man har haft nok at se til.

- Genåbningen er gået rigtig fint, og vi kan mærke, at mange kunder har trippet for at kunne komme herind.

Annonce

- Vi er allerede booket op måneden ud. Folk overholder retningslinjerne og fremviser negativ corona-test, når de ankommer. Kalenderen var booket helt ud, da vi måtte lukke ned i december. De mange tider kommer i brug nu, og samtidig oplever vi, at man gerne vil have indløst de gavekort til forretningen, som vi solgte op til jul, fortæller Søren Heitmann.

Lærling undervejs

Hos Golden Inksters er der fortsat fire artister ansat, og så er der også en lærling på vej. Så selvom nedlukningen har kunnet mærkes, har det ikke slidt så meget på firmaet, som man kunne frygte, lyder det fra indehaveren.

- Det har uden tvivl været en hård periode, og der skal lige en del penge på kontoen igen, inden jeg kan sige, at det går virkelig godt. Trods kompensation har jeg stadig haft udgifter til husleje, varme, el, internet og så videre. Men vi klarer os igennem - det gør vi bestemt, siger Søren Heitmann.

Annonce

Vip-kort

Han har brugt de seneste uger på at udtænke en måde, hvorpå han kan få endnu mere gang i sit firma. Et vip-kort er blevet løsningen.

- Det er for at komme bedst muligt fra start. VIP-kortet, der koster 499 kroner, giver adgang til konkurrencer, rabatter og det, vi kalder, aftercare, når man har fået et tattoo. Kortet er i guld, det er jeg jo meget til, siger Søren Heitmann, der indtil videre har kunnet byde 25 VIP-kunder velkommen.

Han mener selv at have fundet et godt team, der hver er specialiseret inden for forskellige tattoo-genrer. Bredden er vigtig, for efterspørgslen er bred, forklarer han.

- Realisme er meget populært, altså ansigter, ulve og løver. Men også japanske tegn, mandala og dot-work, samt navne er blandt andet meget efterspurgt, fortæller Søren Heitmann.


Det har uden tvivl været en hård periode, og der skal lige en del penge på kontoen igen, inden jeg kan sige, at det går virkelig godt. Trods kompensation har jeg stadig haft udgifter til husleje, varme, el, internet og så videre. Men vi klarer os igennem - det gør vi bestemt.

Søren Heitmann
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Horsens Posten

Bedsteforældredag på Glud Museum

Annonce