Annonce
Horsens Posten

Avisens "detail-Thomas" er vild med glas og kajak

Thomas Callesen har været ansat i salgsafdelingen på Horsens Posten de senste ni år. Oprindeligt er han fra Sønderborg, og så er han blandt andet yderst vild med at samle på glas og at sejle i sin kajak - på fjorden og Skanderborg Sø. Foto: Morten Pape
Horsens Postens medierådgiver Thomas Callesen har mere end 100 gin- og ølglas i hjemmet i Torsted - bydelen, hvor han er bosat på 14. år. Men egentligt er han sønderjyde, far til to drenge og derudover med en forkærlighed for hyggeture i det fri, blandt andet i kajak.
Annonce

Horsens: - Det er Thomas, hvad kan jeg gøre for dig?

Sådan lyder det igen og igen, når telefonen ringer i Horsens Postens salgsafdeling og stedets drevne herre, Thomas Callesen, 43, griber telefonen.

Siden 2009 har han været en del af stedets salgsteam. Og han er vild med sin gerning, hvor han primært står for at sælge markedsføring for byens detailhandel og derfor også dagligt op til flere gange er at finde i byens gader.

- Jeg er udlært i Føtex - i Sønderborg, hvor jeg også er født og opvokset, fortæller han, som senere i livet har været bosat i såvel Kolding, Aarhus og siden 2006 i Torsted.

Thomas Callesen har to sønner, Frederik på 17 år, der går på handelsskole her i byen, og Noah, der er 13 år og folkeskoleelev i Hedensted.

Og netop sønnerne er da også det første, Thomas Callesen nævner, da spørgsmålet falder på, hvad han ynder at bruge mest af sin fritid på.

- Jeg er familiemenneske, lyder det med et smil fra "Callesen", som han bliver kaldt internt i bladhuset, eller som man kunne fristes til at sige med baggrund i både uddannelse og job,  "Detail-Thomas".

Annonce

Nej tak til hovedet under

Når arbejdsklokken ringer ud, er den oppustelige kajak noget af det, der drager Horsens Postens medierådgiver.

- Det er følelsen af frihed og at være tæt på vandelementet. Det er bare skønt, forklarer Thomas Callesen, der forleden, og endnu engang, begav sig ud på fjorden - dog lidt mere forsigtigt end vanligt.

- Jeg fandt ud af, at min kajak var punkteret, og efter at have lappet den, skal man jo være lidt varsom, medmindre man er vild med at blive våd og få hovedet under vand. Og det er jeg simpelthen ikke, lyder det med et par klukgrin.

Netop grin er han ofte med til at udløse, når han på sin egen rolige og tørre måde planter en bemærkning i sin afdeling. Hans tur på et indkøbt paddleboard står stadig som en morsom erindring blandt kollegerne. Med teknikken, lukkede øjne og padlen placeret midt på brættet for ikke at ryge i vandet, blev Skanderborg Sø indtaget hen over sommeren.

Skanderborg er hjembyen for Thomas Callesens kæreste Anja, og parret ynder, når Thomas Callesen ikke er på søen, at gå mange og lange ture. Et tempo, der behager, lyder det med tillægsbemærkningen:

- Jeg har løbet det, jeg skal, i mit liv.

Annonce

Lokal erfaring

Inden Thomas Callesen flyttede til byen, arbejdede han i daværende Føtex i Hospitalsgade som afdelingsleder i stedets frugt og grønt, mens titlen hed salgsleder i diverse-afdelingen i Bilka Horsens.

Annonce

Glas-entusiast

Han er altid glad, når vækkeuret ringer - grundglad, ville nogle kalde det.

Og så har han en særlig passion for glas. 100 er tallet af glas oppe på - og antallet vokser støt, fortæller han.

Det er dog ikke vandglas, der fylder vitrineskabet i Torsted-hjemmet, men derimod gin- og øl glas.

- Jeg er ret vild med de to drikke. Omend det ikke er særligt meget, så har jeg altid 10-12 flasker gin stående- og så er jeg altid glad for at nyde en kold øl, lyder det fra manden, der desuden gennem sine drenges opvækst har været en hel del at finde på grønsværen omkring Hatting og Torsted, ligesom han også i en årrække på 10 år yndede at tage på teltture med børnene og gode kammerater - og også her er der blevet nydt en øl eller to rundt om lejrbålet, mens børnene legede.


Jeg fandt ud af, at min kajak var punkteret, og efter at have lappet den, skal man jo være lidt varsom, med mindre man er vild med at blive våd og få hovedet under vand. Og det er jeg simpelthen ikke

Thomas Callesen
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Horsens Posten

Kulturdage i Gedved er tilbage

Horsens Posten

Testcentret i Horsens med klar opfordring mod kø-problemer: Bestil en tid - og mød op til tiden

Horsens Posten

Aftensang i Vor Frelsers Kirke

Annonce