Annonce
Horsens Posten

Bag disken: Kim fra Stanley & Co: Et ønske kunne være en strandbar sydpå

Kim Tindbæk, der er butiksindehaver af Standley & Co på Søndergade har indvilliget i at svare på 10 spørgsmål af den mere utraditionelle slags i forbindelse med Horsens Postens serie "Bag Disken". Foto: Standley & Co
Kim Tindbæk fra butik Stanley & Co har indvilliget i et interview til Horsens Postens serie "Bag disken", hvor spørgsmålene er lidt mere skæve end normalt.

Horsens: Indehaver af Butik Standley & Co, Kim Tindbæk, lægger i denne uge svar til Horsens Postens serie "Bag Disken".

Der er tale om spørgsmål af den mere utraditionelle slags. Vi kommer blandt andet omkring emner som, hvad den mangeårige butiksindehaver ville bruge en million på, eller hvad han ville lave, hvis han ikke drev butik på Søndergade.

1. Hvorfor blev du butiksindehaver?

- Lige siden jeg stod i lære hos butik Hansen & Nissen, der var med til at etablere Stanley i april 1990, har mit arbejde også været min store hobby.

- Da de åbnede Stanley, blev jeg smidt herop under min læretid. Det gik rigtig godt, og jeg var superglad for at være i butikken. Senere blev jeg partner, og i 2007 overtog jeg helt forretningen.

- Tiden går bare stærkt, men jeg er stadig en glad detailhandler.

2. Hvad er det bedste skulderklap, du har fået?

- Når nogen påskønner det, man har gjort og tror på mig i mit virke og på de idéer, jeg får, så er det et kæmpe skulderklap, synes jeg.

3. Hvad ville du gerne lave, hvis du en dag skulle skifte job?

- Det ved jeg simpelthen ikke. Det må tiden vise. Men når jeg tænker efter, så skal det så absolut have noget med mennesker at gøre. Noget rigtigt sjovt - for eksempel at have en strandbar sydpå, det kunne da være fedt.

4. Hvad er du mest stolt af ved dig selv?

- At jeg har stiftet familie, har en sød kone og to dejlige børn. Og derudover, at jeg og min kone har skabt to forretninger og har et dejligt hjem.

5. Hvordan slapper du af?

- Det gør jeg sammen med de nærmeste familiemedlemmer og med mine venner. Det må meget gerne være med god vino, og så slapper jeg for øvrigt allermest af, hvis tingene ikke er for planlagt - jeg er vild med det mere impulsive.

- Jeg elsker også at lave god mad. Det slapper jeg af med.

6. Hvem vil du helst være fanget på en øde ø med?

- Jeg får "big problems", hvis jeg ikke siger min bedre halvdel her. Og så ville jeg gerne, at vi på øen kunne blive hentet i en stor, fed båd af vores to drenge.

7. Hvem hører til blandt dine idoler?

- Det behøver for mig ikke at være kendte mennesker. Jeg synes derimod, der er idoler i alle personer. Man kan finde noget godt i alle. Mange gør noget, og ser man det, kan man jo godt tage det til sig og bruge noget af alt det prisværdige, man møder på sin vej. Det forsøger jeg at gøre.

8. Hvis du vandt en million, hvad skulle pengene bruges til?

- Uha. Jeg tror bare, at juletræet og gaverne ville blive lidt større. Og måske ville der også blive plads til en ekstra ”lille udflugt”.

9. Hvordan ser en god dag ud for dig?

- Så længe man står op hver dag, er den god. Er man lidt "open minded", kan man selv forme dagen. Hos mig begynder den oftest med, at jeg går med vores lille hund, og så får jeg god morgenmad sammen med fruen, og vi får talt sammen. Og hvis jeg så skulle tænde for tv’et, og de har fundet en covid-19-vaccine, ville den da blive helt ”perfect”.

10. En ting, som vi ikke vidste om dig?

- Jeg ringer hver morgen til min gamle mor. Det har jeg stort set altid gjort, siden jeg flyttede hjemmefra. Hun bor i Brædstrup, og hun får lige et opkald fra 8700, og så er min og også hendes dag godt i gang.

- Nå ja, og så elsker jeg guldkarameller. Der skal faktisk i den sammenhæng lyde en stor tak til min tandlæge-Michael, der holder mine tænder intakte. Jeg kan stadig spise den ene guldkaramel efter den anden uden at tabe nogle af mine plomber.


Jeg ringer hver morgen til min gamle mor. Det har jeg det rigtig godt med, og det har jeg stort set altid gjort, siden jeg flyttede hjemmefra.

Kim Tindbæk
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce