Annonce
Horsens Posten

Bager kan ikke udvikle sin butik: Nu lukker han

Kagehuset i Gedved har sidste åbningsdag den 13. juni. Foto: Jens Amtoft
Det er en utidssvarende butik kombineret med sygdom og dårlige parkeringsforhold, der har fået bagermester til at træffe beslutningen.

Gedved: Kagehuset i Gedved kører på sidste vers.

13. juni er butikkens sidste åbningsdag, inden det er uigenkaldeligt slut.

Det oplyser bagermester Henrik Kjær.

Annonce

Han understreger, at det er med stor beklagelse, han har truffet beslutningen om at lukke, men flere omstændigheder har betydet, at beslutningen er taget og lejemålet sagt op.

- Jeg kan ikke komme videre med butikken i Gedved. Der er ikke plads til udvidelse, og parkeringsforholdene er for dårlige.  Problemet er, at når det regner, er grusparkeringspladsen ved butikken ikke særlig lækker. Folk klager over, at den er træls at holde på. Vi kunne godt få en entreprenør til at lave pladsen, men så er der kun plads til to biler, og det betyder, at folk i stedet holder ude på vejen. Det er der også nogle, der er sure over. Andre klager over, at jeg skal gøre noget mere ud af butikken. Jeg har længe vidst, at der skal ske noget med den - ellers kan jeg ikke fortsætte. Jeg har spurgt Brugsen i Gedved, om vi kan komme derover, men det kan vi desværre ikke, fortæller Henrik Kjær.


Der er ikke plads til udvidelse, og parkeringsforholdene er for dårlige.

Henrik KJær, bagermester


Ud over forretningen i Gedved driver han fire andre bagerbutikker i Hovedgård, Egebjerg, Østbirk og Stensballe, der alle er helt moderne butikker. Kun bagerforretningen i Gedved halter bagefter.

- Vi har faktisk et godt kundegrundlag i Gedved, og omsætningen er fin. Vi har små 100 kunder til hverdag og det dobbelte i weekenden. Vi vil rigtig gerne investere nogle penge i butikken, men det giver ingen mening at investere en halv million kr. i en eksisterende butik, hvis ikke der er plads og ordentlige parkeringsforhold. Jeg håber, at kunderne fremover vil benytte nogle af vores andre butikker, siger bagermesteren.

Mangler folk

Sygdom blandt det faste personale har været endnu en faktor, der har spillet ind i beslutningen om at lukke.

- På grund af sygdom skal vi have en ny til at stå i butikken, og vi har faktisk svært ved at finde nye folk. Det er et generelt problem for bagerne, at de ikke kan få folk lige nu, fortæller Henrik Kjær.

Han betegner sig selv som en angriber, og derfor er beslutningen ikke en, han er glad for.

Men det er heller ikke en beslutning, der stopper ham fremover.

- Vi er på udkig efter andre steder, hvor vi kan ekspandere, hvis muligheden viser sig, lover bagermesteren.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Horsens Posten

Lærte at flette af købmanden på Endelave:  Nu har Lene demonstreret fletteteknik i mange lande

Annonce