Annonce
Horsens Posten

Bilka ved vejs ende - klar til at markere det færdige resultat

Det er en yderst tilfreds varehuschef for Bilka Horsens, Martin Enevoldsen (midten), der ser frem til fredag 23. oktober at markere den renovering og ombygning af varehuset, som blev påbegyndt i april og nu er ved vejs ende. Arkivfoto: Michael Svenningsen
Fredag 23. oktober holder Bilka Horsens genåbningsfest. Borgmester Peter Sørensen markerer indvielsen af det nye varehus.
Annonce

Horsens: Klokken 7 fredag 23. oktober vil borgmester Peter Sørensen forestå den officielle markering af den renoverede og ombyggede Bilka på Høegh Guldbergs Gade.

Varehuset har siden april har været igennem en større renovering og ombygning, men nu er håndværkerne ved vejs ende.

Det færdige resultat vil i den anledning blive markeret for kunderne fra på fredag, fortæller varehuschef for Bilka Horsens, Martin Enevoldsen.

Han forklarer om forløbet:

- Det er gået over al forventning. Dermed mener jeg, at vi ikke har haft forsinkelser i processen. Til gengæld har vi ændret på nogle ting i forløbet. Det har dog, trods byggerod, faktisk været en rolig proces og dermed også givet ro i arbejdssituationerne for medarbejderne.

Annonce

Har tilføjet og udvidet

Nogle af de ændringer, eller snarere tilføjelser i forhold til de egentlige planer, Martin Enevoldsen refererer til, har blandt andet været tilføjelsen af et pølsemageri i baglokalet ved slagterområdet. En succes, man har set i det senest opbyggede varehus i Randers og undervejs valgte at tilføre Horsens-varehuset.

Derudover har man allerede måttet udvide det snitteri, der blev taget i brug i midten af juli.

- Unge som ældre har taget utroligt godt imod tilbuddet. Der har på det her område været et langt større aftræk end forudset, siger Martin Enevoldsen

Det, forklarer varehuschefen, har betydet, at der på sigt bliver op mod tre medarbejdere i den afdeling mod først kalkuleret et personale dertil.

Annonce

Med corona-hensyn

Markeringen af det renoverede Bilka-varehus fredag vil foregå med de restriktioner og hensyn, den nuværende corona-situation kræver, forsikrer varehuschefen.

- Vi ved, hvor mange vi må lukke ind i varehuset. Antallet lyder på 1769, men det har vi indtil videre hverken haft lyst til at udnytte eller været i nærheden af, siger han.

Martin Enevoldsen glæder sig over varehusets lange åbningstider, som han er sikker på, vil komme kunderne til gode - i forhold til at kunne glatte antallet af kunder og besøgene i varehuset ud over længere tid.

Ombygningen af Bilka Horsens har i alt kostet 50 millioner kroner.

Oversigten over renoveringen, da man tog hul på processen i april - en ombygning, der har beløbet sig til 50 millioner kroner, og som inden for tidsplanens rammer nu er afsluttet. Arkivfoto: Morten Pape


Det er gået over al forventning. Dermed mener jeg, at vi ikke har haft forsinkelser i processen.

Martin Enevoldsen
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce