Annonce
Horsens Posten

Bilkas to go-ordning har rykket fyrværkerisalg til mere sikker placering

Varehuschef i Bilka Horsens, Martin Enevoldsen, fortæller, at varehuset i år har rykket deres fyrværkerisalg til Augnsbjerg, da Bilkas to go-ordning fylder det parkeringsområde ud, som tidligere har kunnet rumme fyrværkerisalget. Arkivfoto: Morten Pape
Årets fyrværkerisalg ved Bilka er flyttet til Aunsbjerg for at skabe større rammer, men også fordi den hidtidige placering ikke længere er tilstrækkelig sikker.
Annonce

Horsens: Bilka har valgt at rykke årets fyrværkerisalg længere op ad vejen - til Høegh Guldbergsgade 48 ved Aunsbjerg.

Valget er sket, efter varehusets to go-salg har optaget det meste af det parkeringsområde, hvorfra raketter og batterier hidtil har været solgt.

Det fortæller varehus-chef i Bilka Horsens, Martin Enevoldsen.

- Vi har flyttet vores fyrværkerisalg, fordi det var en nødvendighed. Det drive in-område, hvor man kan hente fødevarer bestilt over nettet, det vi kalder for vores to go-ordning, fylder nu parkeringsarealet så meget ud, at sikkerhedsafstanden ikke ville kunne overholdes, hvis vi opstillede fyrværkerisalg på pladsen. Vi var derfor nødt til at finde et andet sted, forklarer han.

Annonce

Langt større

Martin Enevoldsen fortæller, at området ved Aunsbjerg er så tilstrækkeligt stort, at Bilka har kunnet øge mængden af fyrværkeri, der nu er blevet langt større end tidligere.

- Vi er gået fra at sælge fyrværkeri fra to små containere til tre store. Det betyder samtidigt, at vi ikke længere i samme omfang melder om udsolgt i tide og utide, inden vi atter får leverancer og dermed lageret fyldt op.

Tidligere år har Bilka fået varer hjem syv til otte gange om dagen for at kunne følge med salget. I år er der langt mere ro på den del, siger Martin Enevoldsen.

Varehuschefen forklarer desuden, at Bilka oplever en stor udvikling i salget af fyrværkeri - et salg, han betegner som en yderst vigtig sæsonvare for koncernen.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Elbobladet

Mini med maxi køreglæde

Annonce
Forsiden netop nu
Horsens Posten

Anne Dorte Michelsen - solo

Horsens Posten

Biblioteket: Vild med kaniner

Annonce