Annonce
Horsens Posten

Blindesamfund markerer 110-års fødselsdag bag tremmerne

Fængslet i Horsens bliver stedet, hvor DBS Sydøstjylland markerer Dansk Blindesamfunds 110-års fødselsdag. Arkivfoto: Morten Pape

Horsens: Fængslet i Horsens bliver kulissen, når Dansk Blindesamfunds afdeling i Sydøstjylland markerer hovedorganisationens 110-års fødselsdag tirsdag 8. juni.

Her vil være konference med underholdning, historiske fortælling samt rundvisninger, lyder det i en pressemeddelelse fra lokalafdelingen i det sydøstjyske.

- Vi er kommet langt på de 110 år, der er gået, men der stadig rigtig meget at kæmpe for, så livet med et synshandicap kan leves på lige vilkår med samfundets øvrige borgere og samtidigt også bidrage til det. Vi er på mange måder en ressourcestærk gruppe, når elementære vilkår som f.eks. uddannelse, hjælpemidler og befordring sikres, siger landsformand Ask Abildgaard i den forbindelse.

Annonce

De 20 lokalafdelinger holder i lyset af coronavirus selv et arrangement hver frem for at samle alle under et tag, så medlemmer fra de fem kommuner Fredericia, Hedensted, Kolding, Vejle og Horsens må søge "bag tremmer" for at være med i markeringen.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Horsens Posten

Lærte at flette af købmanden på Endelave:  Nu har Lene demonstreret fletteteknik i mange lande

Annonce