Annonce
Horsens Posten

Bragende fremgang i fyrværkerisalg - indehaver udvider sit salg

Nytårsteltet på Grønlandsvej oplever stor fremgang i deres salg af fyrværkeri. Derfor har indehaveren i år udvidet salget til fire andre byer i Jylland. Foto: Nytårsteltet, Linthu Pera
Indehaver af Nytårsteltet på Grønlandsvej, Linthu Pera, har i år åbnet et lignende salg i fem andre byer i landet.
Annonce

Horsens: Indehaver Linthu Pera, der på femte år sælger fyrværkeri fra Nytårsteltet på Grønlandsvej 7 har netop udvidet sit salg til også at omfatte fire andre byer, Vejle, Aarhus, Aalborg, Herning,

Udvidelsen skyldes stor efterspørgsel efter brag og farver til nytårsaften.

- Salget af fyrværkeri har de seneste år været en stor succes for os. Derfor har vi i år besluttet at udvide med yderligere et telt i fire andre byer i landet, fortæller Linthu Pera.

Annonce

Også i bytorvet

Nytårsteltet Horsens har i år indgået et samarbejde med Bytorv Horsens, og vil derfor også være at finde der i et butikslokale.

Omdrejningspunktet for indehaver Linthu Pera er at give kunderne en oplevelse, når nytårskrudtet og bordpynt samt andet festivitas skal indkøbes.

- Vi forsøger at gøre noget ekstra ud af vores fyrværkerisalg. Det mandlige personale er iklædt smoking og det kvindelige personale gallakjoler. Den røde løber er naturligvis rullet ud, og der vil være live-musik og andre festlige indslag, en børnebar og champagne og fadøl til de voksne, siger han.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce