Annonce
Horsens Posten

Britisk standup show på Horsens Ny Teater

Comedyfans kender måske Conrad Molden fra hans første onemanshow Danglish eller fra DM i Stand Up, hvor han i 2018 gjorde sig bemærket med en finaleplads. Til næste år kan han opleves på Horsens Ny Teater. PR-foto
Annonce

Horsens: Den britiske komiker Conrad Molden er klar med opfølgeren til sit første onemanshow “Danglish”, og endnu en gang kan horsensianerne se frem til et show fra den finurlige brite.

Conrad Molden elsker stadig Danmark, og der er sket meget i hans liv de sidste par år. Han er nemlig ikke længere en ungkarl, der lever af kopnudler og kolde fadøl. Han er blevet far og skal nu navigere i sit nye liv, hvor han stadig prøver at være en glad, rødhåret brite, der elsker at fortælle jokes.

Annonce

Standup i Aarhus

Comedyfans kender måske Conrad Molden fra hans første onemanshow Danglish eller fra DM i Stand Up, hvor han i 2018 gjorde sig bemærket med en finaleplads.

Conrad Molden har for år tilbage været med til at starte den engelske comedyscene i Aarhus, og han har derfor kontakterne i orden, når det kommer til dygtige, engelsktalende komikere. Denne aften i Horsens tager han derfor en talentfuld komiker-kollega med, der selvfølgelig også leverer sine jokes på engelsk, så mon ikke der bliver rigeligt at grine af denne aften på Horsens Ny Teater.

Showet finder sted lørdag 7. marts 2020 kl. 19.

Billetsalget er startet.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Horsens Posten

Næste sæson er på plads: Seniorteatret præsenterer forbudte sange, velkendte kunstnere og et knald af en nytårskoncert

Annonce
Forsiden netop nu
Annonce