Annonce
Horsens Posten

Butik har taget fodtøj ind blandt stof og metervarer

Indehaver af Manja Garn og Stoftrolden på Ormhøjgårdsvej 21, Manja Dugart, og sønnen Heikki Dugart, der er butiksansvarlig i Stoftrolden, ser frem til igen også at kunne tilbyde kunderne sko på hylderne. Foto: Line Kyed
På Ormshøjgårdvej hos butik Stoftrolden, der har samme adresse og indehaver som Manja Garn, har man valgt at kombinere stof med en skoafdeling.
Annonce

Horsens: Garn, stof, knapper og symaskiner.

Hos Manja Garn og Stoftrolden på Ormshøjgårdvej 21 har indehaverne Henning Geertsen og Manja Dugart taget et nyt valg.

De vil forhandle sko.

Derfor har de nu i deres stofbutik Stoftrolden indrettet et område med sko af mærket Arcopedico.

Til at hjælpe med den daglige drift har de deres søn Heikki Dugart, der holder butiksdøren åben tirsdag til fredag kl. 12-17, mens forældrene i nabobutikken Manja Garn har åben alle hverdage kl. 11-17 og lørdage kl. 10-13.

Heikki Dugart fortæller om den nye skoafdeling:

- Da vi for år tilbage havde butik i Lichtenbergsgade, begyndte vi at forhandle skomærket Arcopedico, der er særlig god til ømme ben og fødder - men faktisk også til alle os andre.

- Dengang lukkede vi en hobbyafdeling i butikken og tog i stedet sko ind, da grundmodellerne til dels er lavet i strik. Det var en ret fin kombination i forhold til butikkens øvrige garn- og stofsalg, syntes vi.

Grundmodellerne i strik fra Arcopedico passer godt ind i butikkerne Stoftrolden og Manja Garn, mener indehaverne af butikkerne Manja og Henning Dugart. Foto: Line Kyed
Annonce

Efter tre år

Da Henning Geertsen og Manja Dugart flyttede foretagendet til den nuværende adresse på Ormhøjgårdvej 21, valgte de efter to år på adressen at stoppe for skosalget.

- Det skyldtes, at vi havde et ret voldsomt indbrud, hvor man kørte ind gennem butiksfacaden. Vi mistede for 350.000 kroner i sko, fortæller Heikki Dugart.

Inden da havde forretningen i en periode desuden haft svært ved at få de modeller af sko, som folk efterspurgte. Og med det in mente samt indbruddet valgte man at lukke for salget af sko.

Men senest er der sket et generationsskifte hos producenten, der driver fabrik i Portugal, og det har igen ændret billedet en del, fortæller Heikki Dugart.

- Nu er kravet til importørerne, at de skal kunne levere de sko, der efterspørges hos kunderne - inklusive til os i butik Stoftrolden. Derfor valgte vi atter og efter tre års pause at åbne for salget med en afdeling, der nu er trukket et godt stykke tilbage i butikken - væk fra vores frontvinduer, hvor vi i stedet har stof, siger han.

Butikken kan pt. skaffe op til 83 forskellige skomodeller med 45 modeller i butikken og på lager, heriblandt både grundmodellerne i strik i flere farver samt nyere modeller.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Horsens Posten

Skovbørnehave på vej

Annonce