Annonce
Horsens Posten

Butikschefen har sagt op - ved ikke hvad fremtiden bringer, og det er helt bevidst

Karl Mikael Rasmussen har haft sin sidste arbejdsdag hos Kaiser Sport og Ortopædi. Hvad fremtiden bringer, ved han endnu ikke. Men der skal ske noget nyt efter, at han siden 2008 har drevet specialbutik i løbeudstyr i Horsens. Foto: Marianne Husted
Karl Mikael Rasmussen har siden 2008 drevet specialforretning i løbeudstyr og haft fysioterapeuter tilknyttet. Nu vil han noget andet med sit liv. Souschefen tager over hos Kaiser Sport og Ortopædi.

Horsens: Karl Mikael Rasmussen, 41 år, vælger bogstaveligt talt en ny løbebane i 2022. De sidste løbestrømper, trøjer og bukser pakkede han i gavepapir onsdag 22. december, mens de rappe bemærkninger som sædvanlig fløj rundt mellem kunder og ansatte i Kaiser Sport og Ortopædi.

Han ved ikke, hvor den nye løbebane fører hen. Og det er helt bevidst.

- Jeg skal have god tid til at drikke min morgenkaffe, læse avisen og reflektere over, hvad jeg skal fremover, sagde en storsmilende Karl Mikael Rasmussen, da avisen kiggede forbi på hans sidste arbejdsdag.

Annonce

Det er et hjertebarn, han siger farvel til. I 2008 åbnede han specialforretningen i løbeudstyr, Runners High, i Borgergade. Siden rykkede han butikken til Havneallé. Ved årsskiftet til 2019  indgik Karl Mikael Rasmussen i samarbejde med den sjællandske sportsforretning Kaiser Sport og Ortopædi. Det blev også det nye navn på butikken. Han fortsatte som daglig leder af butikken, men solgte sin andel til Kaiser Sport og Ortopædi 31. december sidste år. I de seneste år har hans titel været driftschef for Jylland.

- Jeg er blevet træt af arbejdstiderne i en butik, siger han, der ikke lægger skjul på, at han vil savne både medarbejdere og kunder.

Det er gengældt, lyder det fra ekspedient Thomas Krabbenhøft, som skynder sig at tilføje, at noget af vemoden selvfølgelig kan klares med kage.

Ville gerne have været sportsjournalist

Karl Mikael Rasmussens barndomsdrøm var at blive fodboldspiller.

- Det rakte dog ikke så vidt. Men jeg har da skrevet to autografer, da jeg trænede med Aarhus Fremad, griner han, der tilføjer, at et par knægte ville have autografer fra hele holdet.

Han ville også gerne have været sportsjournalist og var en knivspids fra at komme ind på Danmarks Journalisthøjskole. I stedet kom han til Sportspartner og siden Intersport, hvor han blev butikschef. Det fortsatte han med, indtil en leverandør en dag foreslog ham at etablere en specialbutik i løbeudstyr.

Det er ikke alene blevet til at sælge og vejlede, hvad løbeudstyr angår. Han fik også selv smag for at løbe. Han har i alt gennemført 16 maraton-løb.

- Nu bliver det ikke til helt så meget - måske 25-40 kilometer om ugen, siger han, der har fået en stor faglig interesse for løbesko, biomekanik og anatomi i butikken, som også rummer en fysioterapeutisk klinik.

Annonce

Mere gang i løb

Men i det nye år skal der skrues op for løberiet. Et halvmaraton-løb i foråret og en fuld maraton, inden vi når til efteråret, lyder planen. Karl Mikael Rasmussen kunne også forestille sig på hobby-plan at arrangere rejser for løbere, som da han og nogle kammerater løb i bjergene bag Amalfi-kysten.

Og så skal der være mere tid til den syv-årige søn og kæresten.

- Det glæder vi os alle til.

Han er overvældet over de omkring 100 hilsner, han allerede har fået via Linkedln, og er fortrøstningsfuld, hvad fremtiden angår.

Og så siger Karl Mikael Rasmussen farvel til butikken med ro i maven. Den hidtidige souschef Jacob Tidemand Larsen tager over, og det er han, ifølge sin hidtidige chef, den helt rette til.


Nu bliver det ikke til helt så meget med at løbe - måske 25-40 kilometer om ugen,

Karl Mikael Rasmussen
Annonce
Horsens Posten

Coronasmitten fortsætter opad i Horsens og særligt teenagerne er ramt - men gymnasierne er ikke "affolket", og eleverne bliver ikke syge

Annonce
Horsens Posten

Tårnhøje smittetal i Horsens Kommune: I fire sogne har hver 20. indbygger fået covid-19 den seneste uge

Annonce
Horsens Posten

Når man kommer ud på den anden - og bedre - side

Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Horsens Posten

Store skiftedag i vente hos Mr - og nej, der er ikke tale om nyt tøj

Horsens Posten

Coronasmitten buldrer afsted i Horsens: Over 500 smittede det seneste døgn

Horsens Posten

Vinderne i DM i standup er netop fundet - kender du dem?

Horsens Posten

50 fremvisninger på en måned - nu er lille fritidshus på Elbæk Skovvej solgt

Horsens Posten

Graven skal ændres fra ærgerlig til attraktiv: Nu er første skridt på vejen vedtaget - og det kommer fra en uventet kant

Horsens Posten

Gravkøerne kører, men nye boliger i "den engelske gade" bliver forsinket - formentlig et års tid

Horsens Posten

Oh no, bæredygtighed

Horsens Posten

Kvinde fra Horsens købte et ekstra skrabespil og vandt 300.000 kroner

Horsens Posten

Byens Bedste bliver fejret fredag den 11. marts - det sker på Fængslet

Horsens Posten

Han har tjent sin første løn i ni år: At have et job betyder mere end penge

Horsens Posten

Læs her hvorfor: 29-årig med akademisk uddannelse er ny butikschef hos Kaiser Sport & Ortopædi i Horsens

Horsens Posten

Kom med indenfor - de planlægger åbning til marts og er i fuld gang med at gøre tidligere Hekkenfeldt til et nyt gå i byen-sted

Annonce