Annonce
Horsens Posten

Byfesten i Egebjerg er klar med program for dagene

Den årlige byfest i Egebjerg byder denne gang blandt andet på fællesspisning, hvor man kan bygge sin egen burger. Foto: PR-foto
Annonce

Egebjerg: Den årlige byfest i Egebjerg afholdes i år 12.-16. juni og byder på mange forskellige arrangementer for børn og voksne i alle aldre.

Onsdag spilles der håndbold i hallen og torsdag afholdes der foredrag med Lars Christiansen. Fredag står på fællesspisning, hvor man kan bygge sin egen burger eller købe mad i cafeteriet. Senere på aftenen bliver det årlige Egebjerg-mesterskab i høvdingebold afholdt, og samtidig vil der også være et stort lotteri med præmier sponseret af byfestens sponsorer. Der vil samme aften være børnediskotek i klublokalet.

Lørdag er der, udover en masse fodboldkampe, et hal-sponsorløb på programmet, der skal samle penge ind til inventar til den nye hal, der skal stå færdig i december. AC Horsens maskot, ACHibald, løber med på den første runde, og Borgmester Perter Sørensen går også en runde til løbet. Denne borgmesterunde har erhvervsdrivende mulighed for at støtte.

Søndag afholdes det traditionsrige, store bankospil.

Over fem dage afholdes der arrangementer for store og små i Egebjerg, når byfesten løber af stablen. Foto: PR-foto
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Horsens Posten

Skovbørnehave på vej

Annonce