Annonce
Horsens Posten

Café Grønnegade er lukket - tidligere indehaver kan fortælle, cafeen er solgt

Tamer Kaya, der åbnede Café Grønnegade for godt fem år siden, afhændede den pr. 31.10 i 2021, oplyser han i en mail til avisen. Cafeen valgte at lukke op til jul for ikke at genåbne, hed det på cafeens Facebook-side. Men i følge Tamer Kaya skulle der være planer om at igangsætte et nyt koncept på stedet.  Arkivfoto: Morten Pape
Coronaen har været hård ved cafeen ifølge Tamer Kaya, som åbnede den i 2016. Den lukkede midlertidigt i november. Lige inden jul var beskeden, at cafeen ikke kommer til at genåbne. Men cafeen er ifølge den tidligere ejer solgt, og et nyt koncept på vej.

Horsens: Kort før jul meddelte Café Grønnegade på sin Facebook-side med beklagelse, at cafeen lukkede 20. december og ikke vil blive genåbnet. Allerede 1. november lød beskeden, at cafeen  var midlertidigt lukket. Vinduerne har da også i et stykke tid været tildækket med brunt papir.

I en mail til avisen oplyser Tamer Kaya, som åbnede cafeen i 2016, at han overdrog cafeen til nye ejere pr. 31.10 i 2021, og at de nye ejere har planer om et nyt koncept for stedet.

Ung driftig mand

Tamer Kaya var blot 26 år, da han åbnede cafeen i 2016. Den driftige unge mand ville skabe et sted med priser, så også unge studerende, børnefamilier og socialt udsatte kunne være med. Han inviterede ensomme og socialt udsatte til julemiddag og pakkespil hvert år den 24. december. Desuden indgik han aftale med Kirkens Korshær om at betale to kroner pr. gæst til varmestuen i Borgergade. Allerede efter tre måneder kunne han donere 8700 kroner til varmestuen.

Tamer Kaya, der er uddannet markedsføringsøkonom fra VIA i Horsens, har i avisen betegnet sig selv som iværksætter. Inden han åbnede cafeen, udviklede han digitale konceptløsninger, drev natklub og arrangerede partybusrejser til København.

Han har også undervist i innovation på sit gamle gymnasium og været en fast del af radioprogrammet PublicService på P1.

Annonce

Nyt job men fortsatte som indehaver

I februar meddelte han på sin egen Facebook-profil, at corananedlukningen havde taget næsten alt, hvad han og medarbejderne havde samlet sammen i løbet af de første fem år.

- Jeg er glad for at komme ud af projektet helskindet. Det har været en hård og stressende omgang med coronaen, skriver han nu i mailen til avisen.

I februar valgte han at tiltræde et job hos Sky Media i Aarhus, men fortsatte som indehaver af cafeen.

Tamer Kaya ønskede i første omgang at vente med at knytte en kommentar til lukningen, men er vendt tilbage med et svar på mail. Avisen har dog ikke kunnet få oplyst, hvem de nye ejere er. Han udtaler, at han er overbevist om, at de nye ejere vil opnå det fulde potentiale med stedet.

Annonce
Horsens Posten

Vi mennesker næres af social kontakt med andre

Annonce
Horsens Posten

"Kom så Horsens, er I derude?" En aften på Gedved Bibliotek  om de største koncerter i Horsens

Annonce
Horsens Posten

Næsten 800 nye smittetilfælde: Nu har hver femte indbygger i Horsens Kommune haft covid-19

Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Horsens Posten

Kontormand blev massør: Hvorfor er vi hurtigere til at sende bilen til mekaniker end til at få masseret den ømme krop

Horsens Posten

Bytorvets logo er blevet meget større - og det kan skifte farver

Horsens Posten

En times ventetid og 100 mennesker i kø: Testcenter i Horsens er presset af covid-19-smitten

Horsens Posten

Fra en specialitet til en anden - ny butik åbner i det tidligere Bronuts

Horsens Posten

Svømmehal får livreddertårn indendørs - og alle badegæster kan få lov at prøve kræfter med det

Horsens Posten

Gør det ondt? Hvornår får man varmen igen? Hvorfor er I nøgne?: Stil alle dine spørgsmål om vinterbadning direkte til formanden for Horsens vinterbaderklub

Horsens Posten

27-årig tog en kølig beslutning: Nu overtager han to Paradis-butikker

Horsens Posten

Gør det ondt? Hvornår får man varmen igen? Hvorfor er I nøgne?: Stil alle dine spørgsmål om vinterbadning direkte til formanden for Horsens vinterbadeklub

Horsens Posten

Fitnesscentre i knæ: - Så slemt bliver 2022

Horsens Posten

Slaraffenland for genbrugshajer: Ny stor genbrugsbutik åbner i tidligere bilhus og bliver den tredje inden for 200 meter

Horsens Posten

20-årig tænkte: Det er et lortejob. Nu er arbejdet med ældre det fedeste, hun kan forestille sig

Horsens Posten

Ny chef om omfattende renovering af stort varehus: - Det har været nogle kaotiske uger

Annonce