Annonce
Horsens Posten

Cafégæster tog godt imod konceptet

Brødrene Morten og Simon Jakobsen glædede sig sammen med Marie Prokopek, art director og grafisk designer over den flotte restaurant. The Burger Concept åbnede fredag den 22. maj i Bytorv Horsens. Privatfoto
The Burger Concept havde travlt på åbningsdagen - og folk så ud til at være godt tilfredse
Annonce

Horsens: Fredag den 22. maj åbnede den nye burgerrestaurant The Burger Concept i den tidligere Café Bytorv, men i spritnye omgivelser.

Gæster fik straks travlt med at taste ind på store skærme ved indgangen, hvad de gerne ville have serveret på den nye The Burger Concept i Bytorv Horsens. Fra et af bordene lød der "godkendt". Far, mor og lille søn nød maden i behagelige stole hos det seneste skud på stammen, hvad cafeer og restauranter i Horsens angår.

Og lige så travlt var der bag den imponerende disk, som er blevet stillet op i løbet af få dage. Det samme er møbler både inden- og udendøre.

Design lige fra små burgere i glasvægge til grønne stole og guldskrift på væggene - det er alt sammen noget, som Marie Prokopek har udviklet til The Burger Concept. Foto: Marianne Husted
Annonce

Horsens-kvinde står bag design

Bag designet står Horsens-kvinden Marie Prokopek, som er indehaver af MP Grafphic Studio. Da brødrene Simon og Morten Jakobsen åbnede den første af seks burgerrestauranter, blev de hurtigt enige om, at de ville have udviklet konceptet for indretningen. Det bragte dem i kontakt med Marie Prokopek, der lavede et nyt total-design, som er ført videre i de øvrige fem restauranter. Både den mindste restaurant i Viborg, og nu senest i den nyeste og største i Horsens.

Alle tre var godt tilfredse med det udseende, som restauranten har fået. Det er guld og grønlige farver, der er de dominerende. Og så er borde og stole i gårdhaven anbragt i en slags glashuse, så man året rundt kan sidde i det fri, spise og nyde stemningen i den gamle gård.

Det er godt, det her - lød det fra et af bordene, da der blev taget billeder i den pænt fyldte restaurant. Foto: Marianne Husted
Der var travlt - men alligevel plads til smil - på åbningsdagen i The Burger Concept. Foto: Marianne Husted
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Horsens Posten

Fem fra politirapporten

Horsens Posten

Loppemarked i Pipkvarteret

Horsens Posten

Fire komikere i ét show

Horsens Posten

Nabokrigen raser i ny bog

Annonce