Annonce
Horsens Posten

Carsten Werge: Fodbold-foredrag uden filter

Carsten Werge ser en tendens, som klubberne bærer en stor del af ansvaret for: Spillerne er blevet mere utilnærmelige. PR-foto
Carsten Werge gæster Insero Atrium onsdag 13. november.
Annonce

Horsens: FOF præsenterer i samarbejde med AC Horsens et foredrag, fyldt med røverhistorier og anekdoter fra en af Danmarks mest erfarne fodboldkommentatorer, Carsten Werge.

Han optræder på slap line med en masse holdninger til fodboldens udvikling - både i forhold til spillet på og uden for banen.

- Jeg vil også fortælle om de store medkommentatorer, jeg arbejder med, og om forskellen på at arbejde sammen med Per Frimann og Preben Elkjær, siger Werge, der i de seneste årtier har været stemmen bag Champions League, Premier League og Superligaen.

I foredraget fortæller han om, hvordan fodbolden har ændret sig. Kvaliteten af spillet er blevet bedre, men aktørerne er blevet mere utilnærmelige, mener han.

- Der er en klar tendens til, at trænerne er blevet bevidste om, at de skal levere underholdende fodbold. På den anden side mener jeg, at fodboldspillere er blevet nogle krukker. De lever nogle surrealistisk privilegerede liv, og de er svære at komme i kontakt med. Det er en ærgerlig drejning, som klubberne også bærer et ansvar for, mener Carsten Werge.

Annonce

Fulgte Schmeichel tæt

Fodbolden har budt på mange utrolige oplevelser. Carsten Werge har oplevet at blive anholdt før en kamp og at være i byen med store, udenlandske spillere. Det er svært at udvælge ét højdepunkt blandt de mange minder.

De gode relationer til store fodboldkoryfæer har dog gjort stort indtryk.

- Jeg har været heldig at være tæt på Peter Schmeichel under hele hans karriere og efterfølgende, hvor vi har arbejdet sammen. Peter var en verdensstjerne, og for mig er det et lille højdepunkt at se, hvordan hans søn, Kasper, er kommet frem. Kasper - han er altså en guttermand, mener Carsten Werge.

Foredraget er onsdag 13. november kl. 19 i Insero Atrium-hallen på Langmarksvej. Billetter kan købes via FOF's hjemmeside.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Horsens Posten

Skovbørnehave på vej

Annonce