Annonce
Horsens Posten

Cecilies skal stå for information til Nettos 61.000 insta-følgere - Horsens-uddannelse er årsagen

24-årige Cecilie Blaaberg har netop afsluttet uddannelse som handelsøkonom på Erhvervsakademi Dania i Horsens. Når hun inden længe begynder på professionsbachelor i e-handel i Aarhus, bliver det med et studiejob som ansvarlig for Nettos Instagramprofil med 61.000 følgere - et job hun har fået, fortæller hun, takket være de erfaringen hun har høstet som en del af den praktik, man skal igennem på den videregående handelsøkonom-uddannelse. Foto: Dania
24-årige Cecilie Blaaberg er kun lige blevet færdig med sin uddannet til handelsøkonom og er netop blevet tilbudt en større post hos koncernen Salling Group, hvor hun skal tage ansvar for  Nettos Instragram-profil med 61.000 følgere.
Annonce

Horsens:  Hvem siger, at man efter endt uddannelse ikke bare kan træde direkte ind i sit drømmejob, hvor ansvar tilmed følger med arbejdsbeskrivelsen.

Sådan er det i hvert faldt endt for 24-årige Cecilie Blaaberg, der er bosat i Aarhus og netop er færdiguddannet handelsøkonom i Horsens.

Undervejs i uddannelsen har der netop ikke kun været engagement at spotte hos den unge pige. Et praktikophold ved et influencer-bureau skulle vise sig at bringe den unge kvinde på sporet af et ønskejob, et studiejob, som ansvarlig for Nettos Instagramprofil.

Cecilie Blaaberg står blandt andet bag en e-bog om mikroinfluencermarketing. Hun har desuden haft dialoger med en række større virksomheder og drevet influencer-kampagner fra udformning til udvælgelse, opsætning, overvågning samt stået for kampagnerapporteringer.

Erfaringerne har hun høstet som en del af den praktik, man skal igennem på den videregående handelsøkonom-uddannelse i Horsens, der tager otte måneder med løn.Jeg har lært en masse, nærmest mere end forventet.

Cecilie Blaaberg


- Jeg har lært en masse, nærmest mere end forventet, siger 24-årige Cecilie Blaaberg i en pressemeddelelse.

Annonce

Praktiknetværk gav job

Hun er har netop afsluttet sin uddannelse på Erhvervsakademi Dania i Horsens. Det er sket med næsten ene 12-taller, hvilket hun aldrig har oplevet tidligere.

Det har givet blod på tanden og selvtillid til at læse mere, fortæller Cecilie Blaaberg. Derfor har hun nu søgt ind på professionsbacheloren i e-handel i Aarhus.

- Det var i den forbindelse, jeg begyndte at søge efter et studiejob. Det gik ganske hurtigt, og i dag er jeg blevet ansat i studiejob ved Salling Group som ansvarlig for Nettos Instagramprofil med over 61.000 følgere, fortæller Cecilie Blaaberg.

Den unge kvinde skal blandt andet hjælpe til med koordineringsopgaver mellem stedets marketingafdeling og inhouse-bureau, og så skal hun arbejde med community management.

- Det, at jeg har arbejdet med mikroinfluencermarketing, har gjort, at flere og flere har fået øjnene op for mig. Jeg er blevet skarp på, hvad man skal gøre og ikke gøre for at få en succesfuld influencerkampagne, fortæller Cecilie Blaaberg.

Annonce

Teori bruges i virkeligheden

Vejen til uddannelsen har dog været lidt ad omveje.

Først skulle handelsskolens HHX vise sig at være et forkert valg, fortæller Cecilie Blaaberg. Dernæst blev en guideskole tilvalgt med to år som guide i blandt andet Spanien og Tyrkiet.

Hjemme igen tog hun nu en HF og valgte studiet til handelsøkonom, fordi uddannelsen var bred og havde en lang praktikperiode.

- Det er virkelig en god uddannelse til at give en bred vifte af muligheder og værktøjer. Det var nemt for mig at relatere teorien til virkeligheden, og det gjorde skolearbejdet nemmere, fortæller Cecilie Blaaberg og giver kommende studerende et godt råd med på vejen:

- Man skal ikke være så nervøs over det med praktikken. Der er mange virksomheder, der elsker den brede viden, handelsøkonomer har. Vi kan nå at skabe reel værdi, fordybe os, påbegynde noget og se det gå live i virksomheden, siger hun.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Horsens Posten

Anne Dorte Michelsen - solo

Horsens Posten

Biblioteket: Vild med kaniner

Annonce