Annonce
Horsens

City Horsens mister to ansatte på to uger - den ene var ikke planlagt

Cityforeningens medlemmer går lige nu gennem den travle juletid. Når den er færdig bliver det sandsynligvis citykontorets tur til at have travlt. Arkivfoto: Martin Ravn
City Horsens går på to uger fra fire til to ansatte på kontoret, men med en stille start på det nye år regner nytiltrådte citymanager Michael Kongsmark med, at de kan holde skansen, indtil han har fået fundamentet på plads.
Annonce

Horsens: Der sker meget på kontoret i cityforeningen i Horsens i disse tider.

I august forlod Stephanie Andersen posten som citymanager, og hun blev midlertidig afløst af Allan Nancke. 1. november tiltrådte Michael Kongsmark så stillingen som citymanager, mens Allan Nancke fik resten af året til at færdiggøre de projekter, han havde søsat. Nu er det så eventkoordinator Katrine Westenholz, der har sagt sin stilling op for at søge nye udfordringer.

- Det kom som lidt af en overraskelse. Katrine har været ved os knap et år, og hun vil gerne prøve kræfter med noget helt andet. Hun har mærket efter og er kommet frem til den beslutning, og det har jeg stor respekt for, siger Michael Kongsmark.

Der er lidt ro på i januar og februar, så det kan vi godt klare to mand ved at løbe lidt stærkere, indtil vi finder en ny. Og så giver det os også tid til at strukturere tingene og finde vores rolle i den nye detailhandelsstrategi.

Michael Kongsmark, citymanager

Annonce

Stadig snor i Nancke

Sammen med konsulent Claus Johansen skal Michael Kongsmark holde skansen på kontoret fra årsskiftet, hvor Allan Nancke også stopper. Hans aftale bliver ikke forlænget midlertidigt.

- Allan har nogle spidskompetencer i kultursammenhænge, som gør, at han stadig vil komme til at byde ind med noget. Vi kapper ikke snoren helt, og det kan være, vi skal bruge ham til kommende projekter, siger Michael Kongsmark, der netop regner med, at der i højere grad bliver tale om projektansættelser i cityforeningen baseret på de opgaver, de vil arbejde med.

Allan Nancke har desuden gang i et andet projekt, der har fokus på kultur i byen, og som horsensianerne sikkert snart kommer til at høre mere om.

Annonce

Rydder lige op først

Fordi Michael Kongsmark stadig er ny i jobbet, vil han bruge de kommende måneder med at komme rundt til de sidste butikker, han endnu ikke har besøgt, og han vil opbygge det fundament, som han vil arbejde ud fra.

- Claus og jeg får lige pustet ud og ryddet op på matriklen. Der er lidt ro på i januar og februar, så det kan vi godt klare to mand ved at løbe lidt stærkere, indtil vi finder en ny. Og så giver det os også tid til at strukturere tingene og finde vores rolle i den nye detailhandelsstrategi, siger Michael Kongsmark, der derefter vil finde ud af, hvem der så skal ansættes.

- I starten af det nye år vil vi undersøge, hvilken profil vi gerne vil have. Skal det være den samme som Katrine eller skal vi tænke nyt? siger han.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Elbobladet

Mini med maxi køreglæde

Annonce
Forsiden netop nu
Horsens Posten

Anne Dorte Michelsen - solo

Horsens Posten

Biblioteket: Vild med kaniner

Annonce