Annonce
Horsens Posten

City manager: - Nu skal vi til at tale ekstra godt om den brede Søndergade

City Horsens' "Laaang fredag"-arrangement står for døren 29. maj, og det er med positivitet, at city manager Michael Kongsmark ser frem mod dagen. Arkivfoto: Morten Pape
City manager for City Horsens, Michael Kongsmark, ser et stort potentiale i den nye Søndergade. Både under og efter corona er der tale om en være-gade med plads til alle, og det er en stor fordel - også i forhold til det kommende arrangement "Laaang fredag", siger han.
Annonce
Annonce

Løbende politi-kontakt

City Horsens med Michael Kongsmark i front er op til fredag 29. maj i løbende kontakt med det lokale politi for at sikre, at alt forløber forsvarligt på dagen og aftenen.

- Vi har ikke grund til at tro, at vi får problemer. Vi er ret optimistiske, siger han.

Michael Kongsmark arbejder fortsat tæt med lokalpolitiet. Blandt andet taler man om, hvordan det kan sikres, at der ikke opstår situationer, hvor for mange pludselig kommer til at stå for tæt.

- De seneste mange uger har vi oplevet, hvordan vi alle tager vores forholdsregler og passer på hinanden. Og med politiets råd og hjælp satser vi på at kunne holde et godt arrangement, hvor butikkerne jo holder ekstra længe åbne - en del helt til klokken 22, siger han.

- Det handler om at skabe rammerne for, at der er et flow gennem byen, og det tror jeg sagtens, vi kan. Igen må jeg sige, at her er vores brede Søndergade et kæmpe plus, lyder det fra Michael Kongsmark.

Det handler om at skabe rammerne for, at der er et flow gennem byen, og det tror jeg sagtens, vi kan. Igen må jeg sige, at her er vores brede Søndergade et kæmpe plus.

Michael Kongsmark

Horsens: - Søndergade er bred, og i mange år har man talt om, at den var for bred. Den er blevet talt ned i stedet for op. Sådan skal det ikke være længere.

City manager for City Horsens, Michael Kongsmark, er begejstret, når han træder ud på Søndergade fra sit citykontor. Der er atter ved at komme flere mennesker på gågaden ovenpå den seneste tids corona-tag på samfundet. Og så tager det nye anlægsarbejde og renoveringen af gaden sig godt ud, mener han.

- Det bliver simpelthen en flot være-gade. Her er plads til os alle på en hyggelig og god måde, og nu synes jeg, tiden er til at tale gaden op i stedet for at tale den ned, som det ofte er sket på grund af dens bredde, siger han.

29. maj skulle City Horsens have holdt Late night med underholdning på og omkring Søndergade. Men corona har sat en anden dagsorden for den del.

- Vi har jo ændret vores Late night til arrangementet "Laaang fredag", hvor det vigtigste er, at vi ikke samles for mange samme sted. Også her kaster en bred gågade fordele af sig, siger han og lover, at det stadig bliver med musikalsk underholdning, dog i form af gående musikanter for ikke at samle for mange mennesker samme sted på Søndergade.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Horsens Posten

Skovbørnehave på vej

Annonce