Annonce
Horsens Posten

Corona: Loppemarked udskudt, sportskampe uden tilskuere og tvivl om krimimesse

Det store habengutmarked på Fængslet er udskudt til maj. Det har tidligere samlet 5000 mennesker - og arrangørerne har derfor af sikkerhedsmæssige grundige valgt at aflyse markedet i marts. Arkivfoto: Mette Mørk
En række arrangementer er udskudt eller aflyst efter, at statsminister Mette Frederiksen fredag eftermiddag opfordrede til at undgå arrangementer med flere end 1000 deltagere.
Annonce
Annonce

Fodbold uden tilskuere

Alle fodboldkampe i Superligaen og 1. division i resten af marts afvikles tidsmæssigt som planlagt, men det bliver uden tilskuere, lyder det fra Divisionsforeningen.

Alle håndboldkampe i de to bedste rækker hos både mænd og kvinder skal spilles i tomme haller i resten af marts, oplyser Divisionsforeningen ifølge Ritzau. Det betyder ingen tilskuere for HH Elite og Skanderborg Håndbold i den bedste damerække, Skanderborg Håndbold i herrernes liga og Odder Håndbold i 1. division.

Annonce

Skolefest aflyst

På Hulvej Skole er der i en mail til forældrene kommet en melding om, at skolefesten torsdag 12. marts er udskudt på ubestemt tid. Skolen har cirka 650 elever, så der vil potentielt komme over 1000 mennesker til arrangementet.

Annonce

Tvivl om Bryan Adams og krimimesse

Horsens Kommune har endnu ikke overblik over, hvorvidt krimimessen, der er planlagt til at foregå på Fængslet 28. og 29. marts, skal aflyses eller afvikles i en anden form. Det oplyser borgmester Peter Sørensen (S) i en pressemeddelelse.

Der er også usikkerhed om Bryan Adams-koncerterne 18. og 19. marts i Forum Horsens bliver gennemført. Det var der ikke nogen endelig melding om ved redaktionens afslutning. Ud over Bryan Adams har Horsens & Friends også Niels Hausgaard på programmet i marts. Også her vil der komme en nærmere melding fra Horsens & Friends.

Annonce

Store arrangementer blev aflyst

Den store danseturnering Kaufmann Cup 2020, der lørdag den 7. marts skulle være afviklet i Forum Horsens, blev aflyst. I weekenden skulle der have været gymnastikopvisninger på Flemming Efterskole og Elbæk Efterskole samt opvisninger i DGI Huset i Vejle. De blev også aflyst.

Lige nu er der på flere skole overvejelser om at gennemføre skolefester.

Annonce

Teater kører videre

En af dem, der fortsætter med sine arrangementer, er Horsens Ny Teater.

Der er kun plads til 540 gæster i Horsens Ny Teater, så teatret gennemfører arrangementerne i marts som planlagt.

Det oplyste teaterdirektør Lone Wessel til Horsens Folkeblad.

- Vi følger anbefalingerne fra Sundhedsstyrelsen, og så opfordrer vi i øvrigt vores gæster til at bruge deres sunde fornuft, siger hun.

Horsens Folkeblad opdaterer løbende på sin hjemmeside lokale aflysninger som følge af opfordringen fra statsminister Mette Frederiksen om at undgå at samle flere end 1000 mennesker på en gang.

Tjek også gerne hos de enkelte arrangører om arrangementer omtalt i denne avis bliver gennemført som planlagt.

Horsens: Det store habengut-marked på Fængslet i Horsens næste weekend er blevet flyttet.

Det oplyser arrangørerne på markedets facebook-side.

Flytningen kommer efter regeringens anbefaling om at aflyse arrangementer for flere end 1000 deltagere på grund af bekymringen for, at corona-virus skal sprede sig i befolkningen, skriver arrangørerne, der tidligere har samlet op mod 5000 til det store marked.

- Selvom der ikke er 1000 mennesker samlet på habengut-marked på én gang, vil vi gerne være på den sikre side og holde et marked, som alle kan glæde sig til, som man plejer, lyder det fra arrangørerne.

Markedet holdes i stedet i weekenden 2.-3. maj.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Horsens Posten

Aftensang i Vor Frelsers Kirke

Annonce