Annonce
Horsens Posten

Crossfit Horsens på nye hænder: 250 medlemmer på knap en måned

To ud af de i alt tre, nye indehavere af Crossfit Horsens, Malte Kiel (t.v.) og Alexander Simmenæs. Foto: Line Kyed
5. marts åbnede Crossfit Horsens med tre nye indehavere. I løbet af den første måneds tid har de første 250 medlemmer meldt sig til træning, der består af open gym og crossfit-hold i det fri.

Horsens: Malte Kiel, Daniel Skovgaard Pedersen og Alexander Simmenæs er de nye ejere af Crossfit Horsens, der senest har været drevet af Hou-parret Tina og Martin Borup, der i 2019 overtog stedet fra Peter Baadsmand.

De tre nye ejere åbnede for crossfit i det fri 5. marts.

Siden har 250 meldt sig ind som medlemmer i Crossfit Horsens, der har til huse i den tidligere Falck-stations lokaler i Nørrebrogade 19.

Lige nu, grundet corona-situationen og restriktioner, trænes der udenfor hjulpet på vej af 15 instruktører, der samlet trækker 35 hold om ugen. Meningen er at supplere holdmængden med 20 stykker, når det igen bliver tilladt at være indenfor.

Det forklarer Alexander Simmenæs, der sammen med sine to kompagnoner har købt udstyr og overtaget lejekontrakten til Crossfit Horsens per 1. marts.

Annonce

Måtte begynde forfra

- Egentligt havde vi regnet med, at vi med overtagelsen også overtog medlemskaberne. Men på grund af GDPR har det ikke været muligt. Derfor har vi måttet begynde fra nul med at gøre opmærksom på stedet. Det har hjulpet, og vi er kommet godt fra start, siger Alexander Simmenæs, der har gået på Flemming Efterskole med medejer og instruktør Malthe Kiel, som i en årrække har arbejdet med idræt og træning.

Alexander Simmenæs er manden bag tidligere Jar house i Grønnegade og ven med Daniel Skovgaard Pedersen, der har lært Malte Kiel at kende gennem fælles sammenkomster.

De tre nye indehaveres planer er nu at få bygget en træningsmulighed op i Horsens' vestlige kvarter, der kan samle flest mulige træningsglade borgere fra Horsens og omegn.

Annonce

Alle aldre

- Vi har allerede medlemmer i alle aldre. Vores ældre medlem er 70 år - en kvinde. Vi synes, her er så god og opbakkende en stemning. Her er rart og rummeligt på alle måder - lige som vi gerne vil have det, fortæller Alexander Simmenæs.

At corona-situationen stadig hænger over samfundet er også noget, de tre indehavere skal og har taget højde for.

De er tilfredse med, at lempelser i corona-restriktionerne fra marts har tilladt, at man nu må samle 25 til træning udenfor.

Og så er der styr på medlemmerne og dermed smittesporing, siger de.

- Vi registrerer online, hvem der træner på hvilke hold og hvornår. Det betyder, at vi vil kunne smittespore og advare de andre på holdet, hvis uheldet skulle være ude, og et medlem bliver konstateret positiv, siger Alexander Simmenæs.

Han er ligeledes fortrøstningsfuld med den udendørstræning, der lige nu er hverdag hos Crossfit Horsens.

Crossfit Horsens er overtaget af tre kammerater. I løbet af den første måneds tid har de første 250 medlemmer meldt sig til træning, der består af open gym og crossfit-hold i det fri. Foto: Line Kyed

Dog glæder indehaverne sig til, at man igen kan supplere faciliteterne for medlemmerne med de store haller og træningsområder indenfor.

- Planen er, at vi vil holde forskellige events. Og vi vil enormt gerne samle cross-fittere fra hele Danmark her hos os. Det har vi nemlig også plads til, når man engang igen må åbne for sådanne tiltag, siger Alexander Simmenæs.


Egentlig havde vi regnet med, at vi med overtagelsen også overtog medlemskaberne. Men på grund af GDPR har det ikke været muligt. Derfor har vi måttet begynde fra nul med at gøre opmærksom på stedet.

Alexander Simmenæs
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Horsens Posten

Patrick var tæt på førtidspension - nu har han fast arbejde hos Nordic Coating

Annonce