Annonce
Horsens Posten

Da Mie erkendte sin størrelse, kom modet til at åbne butik på Torvet

Billedet her er fra tiden lige efter, Mie Wulff åbnede sin forretning By Mie på Torvet - en åbning, der har været mange år undervejs. For først da Mie Wulff erkendte overfor sig selv, at hun tilhører en større kategori af kvinder, når der skal handles tøj, turde hun indfri sin butiksdrøm. I dag er hun stolt af at have gjort det. Arkivfoto: Søren E. Alwan
Anne-Marie Wulff, kendt under navnet Mie, er indehaver af butik By Mie på Torvet, der sælger tøj til fyldige kvinder. Drømmen om en tøjforretning har været stor i mange år. Men der skulle først en større portion selverkendelse til, inden Mie Wulff turde indfri sin drøm.

Horsens: Anne-Marie Wulff, 55, der er indehaver af tøjbutik By Mie på Torvet, har i mange år ikke villet erkende, at hun er en fyldig kvinde. Erkendelsen kom en dag for et par år siden, og herefter begyndte hun at arbejde på at indfri sit store ønske - at blive butiksindehaver med salg af tøj til store kvinder.

Mie Wulff bor til daglig sammen med sin mand Bo Bonde Wulff i Ølsted. Han har kontorlokale bag butikken, hvorfra han driver annonceringsbureauet Joblinsen. Til sammen har de fem børnebørn - den ene af Mie Wulffs børn, Kristina, der er tidligere skolelærer, arbejder i dag hos Mie Wulff, hvor hun tager sig af butikkens hjemmeside og online-aktiviteter.

I denne uge har Mie Wulff indvilliget i at stille op til Horsens Postens serie "Bag Disken".

Annonce

1.Hvorfor blev du butiksindehaver?

- Jeg har været vognmand i 30 år og har desuden altid elsket tøj og drømt om at have min egen tøjbutik.

2.Hvad er det bedste skulderklap, du har fået?

- Det er, at min familie og venner har sagt, at det nok skal gå med min nye titel som forretningsindehaver. Det er for mig en stor anerkendelse, at de tror på mig.  Glade kunder og tilfredse kolleger er også blandt et af de bedste skulderklap, jeg har oplevet. Og faktisk, hvis jeg lige må nævne det også, så spørger designerne bag mine leverandører mig til råds - altså, om jeg har nogle idéer til nye snit og så videre. Det er da fedt.

3.Hvad ville du gerne lave, hvis du en dag skulle skifte job?

- Helt sikkert noget med mennesker at gøre – det kunne være et eller andet frivilligt.

4.Hvad er du mest stolt af ved dig selv?

- At jeg har turde tro på min drøm om at åbne forretning, og at det rent faktisk er lykkedes. Det har taget mig mange år at erkende, at jeg er en stor pige, der ikke kommer til at kunne hoppe i størrelse 36-tøj. Da jeg anerkendte det overfor mig selv for et par år siden, turde jeg pludselig også at åbne forretningen By Mie.

5.Hvordan slapper du af?

- Sammen med min familie og dejlige børnebørn og med gode frokoster sammen med mine venner samt med en god bog og Netflix.

6.Hvem vil du helst være fanget med på en øde ø, hvis du ikke må tage din familie med?

- Puk Elgård. Hun er sej, og så er hun gift med en jægersoldat og må have lært, hvordan man kan overleve på en øde ø.

7.Hvem hører til blandt dine idoler?

- Jeg har mange, men mest af alt er det alle de kvinder, der tør holde af deres krop. Det har jeg dyb respekt for og ved selv, hvad det rent faktisk kræver.

8.Hvis du vandt en million, hvad skulle pengene så bruges til?

- Så ville jeg forkæle min familie, venner og især mine børnebørn. Også mine kunder ville komme til at nyde godt af det, for så ville jeg supplere butikken med lidt dyrere indkøb, så de kunne få gavn af andet og endnu mere lækkert tøj. Desuden ville jeg give en del af pengene til velgørende, lokale formål.

9.Hvordan ser en god dag ud for dig?

- Når jeg kan gøre mine kunder glade. Der er en del af mine kunder, der aldrig har kunnet gå ind i et prøverum. Når det lykkes, og de befinder sig godt i situationen, bliver jeg utrolig glad.

10.Er der en ting, du vil dele med læserne, som vi ikke ved om dig?

- Jeg elsker at kramme, og så er jeg meget let til tårer. Det har mine forældre, på 86 og 90 år, også altid været - de har også altid bakket mig så kærligt op og støttet mig i alt, jeg foretog mig. Min mand er ikke meget bedre, når det kommer til at være let til tårer. Ser vi en rørende film, sidder vi i sofaen og fælder en del tårer - sådan er det simpelthen bare med os.


Det har taget mig mange år at erkende, at jeg er en stor pige, der ikke kommer til at kunne hoppe i størrelse 36-tøj. Da jeg anerkendte det overfor mig selv for et par år siden, turde jeg pludselig også at åbne forretningen By Mie.

Mie Wulff
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce