Annonce
Horsens

Dagligvarer kan nu leveres til butikkerne i Horsens Kommune døgnet rundt

Dagligvarer kan nu leveres til butikkerne i Horsens Kommune døgnet rundt. Arkivfoto
En ekstraordinær stor efterspørgsel på dagligvarer giver behov for, at regeringen og kommunerne sikrer, at varer uhindret kan nå frem til butikkerne.
Annonce

Regeringen og kommunerne gør det nu nemmere og hurtigere at få dagligvarer ud i butikkerne. Det sker ved at gøre det muligt at levere varer døgnet rundt.

Årsagen er, at der er en ekstraordinær stor efterspørgsel på dagligvarer. Derfor har transportminister Benny Engelbrecht og miljøminister Lea Wermelin sendt et brev til alle landets kommuner, hvori de opfordrer til, at kommunerne ophæver eller dispenserer fra regler, der kan sætte begrænsning for levering af varer.

Det er en anmodning, Horsens Kommune har valgt at følge. Dermed kan dagligvarer til butikker i Horsens Kommune nu leveres døgnet rundt.

- Vi bakker selvfølgelig op om tiltaget, så alle kan få de dagligvarer, de har behov for. Bor man i nærheden af en dagligvarebutik, kan det betyde, at der nu bliver leveret varer også om aftenen, natten og i weekenden, og det kan selvfølgelig være til gene for de berørte. Men også her håber jeg på, at borgerne har forståelse for den særlige situation, vi står i, og de håndtag der i den forbindelse er nødvendige at dreje på", siger Peter Sørensen, borgmester i Horsens Kommune i en pressemeddelelse.

Annonce

En tidsbegrænset periode

Ændringerne træder i kraft pr. dags dato og gælder indtil videre til og med den 24. marts 2020. I brevet fremhæver de to ministre, at der er behov for at berolige befolkningen med, at der er dagligvarer nok.

I den forbindelse er det vigtigt at optimere udbringningen og vareflowet til dagligvarebutikkerne, lyder det fra ministrene.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Horsens Posten

Skovbørnehave på vej

Annonce