Annonce
Horsens Posten

Danmarks længste koncert sætter punktum for 40-års jubilæum

Hele strækningen fra banegården til Torvet tages i brug, når musik- og balletskolen holder Danmarks Længste Koncert. Foto: Hans Ole Olsen/pressefoto
Annonce

Horsens: Musik- og balletskolen i Horsens holder på fredag - med egne ord - Danmarks længste koncert.

Afstand er nøgleordet her, for musikskolens elever vil placere sig over en strækning på en kilometer fra banegården til Torvet og fremføre små koncerter og optrædener fra klokken 16.40 til 17.

Og med coronavirussen i baghovedet vil de også være i behørig afstand fra hinanden, mens publikum også både skal komme nærmere og holde afstand.

Der vil være masser af musik, men det vil også blive med mere afstand end her. Foto: Hans Ole Olsen/pressefoto

Eventen er en del af en årelang fejring af skolens 40-års jubilæum. Hver fredag i et år har der været koncert klokken 16.40 - først rundt i Horsens Kommune og derefter rundt på internettet, efter samfundet lukkede ned grundet coronavirussen.

Nu sluttes det hele - endda med en hemmelig markering klokken 17, som musik- og balletskolen ikke vil løfte sløret for på forhånd.

Skolen håber, at publikum vil stoppe op til koncerterne. Da de er spredt ud over mere end en kilometer, er forventningen ikke, at der samles for mange mennesker på et sted.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Horsens Posten

Skovbørnehave på vej

Annonce