Annonce
Horsens Posten

Den lokale virksomhed Baze: Fra 30 til 3700 kvadratmeter på 25 år

Baze A/S med Dorte Frandsen i spidsen havde 25 års jubilæum i år. Coronaen bremsede den helt store fest, men medarbejderne mente, det skulle markeres med plakette og nyplantede æbletræer. Når coronaen har sluppet sit tag, skal der festes, lover direktøren. Foto: Mads Dalegaard
Baze fyldte 25 år i 2020. PET, Christiania, Natholdet og store virksomheder som Schur og Carlsberg er blandt de mange kunder.
Annonce

Horsens: Der er sket noget, siden Dorte Frandsen stiftede sit firma Baze for 25 år siden.

Hun begyndte i et 30 kvadratmeter stort lokale på Fabriksvej, flyttede videre til større lokaler på Søndergårds Allé i Torsted hos Torsted Maskiner. I 2016 købte hun den 3700 kvadratmeter store bygning på Islandsvej 28.

Direktør Dorte Frandsen med medarbejderne Helle Haabegaard, Elisabeth Grevsen og Patrick Høstrup, der kan glæde sig over et godt år i firmaet. Nogle forretningsområder har været meget stille, andre har haft en stor vækst i jubilæumsåret. Foto: Mads Dalegaard

Det var en lidt træt bygning, som hun siden har fået opdateret til indbydende lokaler til reklamegaver, firmagaver, firmatøj, arbejdstøj, medie og produktion.

Også antallet af medarbejdere er støt udvidet. I dag er de 20 ansatte. To arbejder på salgskontoret i København.

Annonce

Kunder lige fra PET til Christiania

Med navnet Baze signalerer hun, at det er et godt sted at starte. Her kan erhvervslivet få det hele på et sted, uanset om det er kopper med firmalogo, arbejdstøj, t-shirts med tryk eller gaver til medarbejdere.

- Vi sælger tøj til både PET og Christiania, smiler hun.

Også kopperne i det populære tv-program Natholdet kommer fra firmaet på Islandsvej.

I kundekartoteket findes store virksomheder som Velux, Carlsberg, Vola, McDonalds, Schur og HTH-køkkener. Men også mellemstore virksomheder og det lille firma med en håndfuld ansatte.

Annonce

Fem ben at stå på

Det har været 25 år med en støt stigende omsætningskurve - på nær et enkelt år. Dorte Frandsen fulgte et anbefaling om at åbne et salgskontor i Odense. Det blev ikke den forventede gode forretning og er nu lukket igen. Og selv om 2020 er et corona-år, er Baze tilbage på sporet.

- Vi har fem ben at stå på, og det har vist sig at være meget fornuftigt netop i år.

Hele konference- og event-industrien er nærmest gået i stå. Det betyder, at der ikke blevet solgt reklamegaver i stor stil.

- Der er jo ingen, der har skullet stå på en messe og uddele kuglepenne, forklarer hun.

Der har ud over firmagaver været godt salg i arbejdstøj. Foto: Mads Dalegaard

Heller ikke firmatøj med logoer har der været stor efterspørgsel på, da virksomheder ikke som normalt har været ude og markedsføre sig.

Annonce

Gavmild med gaver

Til gengæld har der været stor vækst i andre forretningsområder. Det gælder ikke mindst firmagaver.

Der er blevet givet gaver til medarbejdere til påske, sommer og nu til jul. Det gjorde der i øvrigt også under finanskrisen i 2008.


Der er blevet givet gaver til medarbejdere til påske, sommer og nu til jul. Det gjorde der i øvrigt også under finanskrisen.

Dorte Frandsen


- Der er blevet givet gaver til medarbejdere til påske, sommer og nu til jul. Det gjorde der i øvrigt også under finanskrisen, har hun noteret sig.

25 års jubilæet gik ikke i glemsel. Det sørgede de 20 medarbejdere hos Baze for med denne gave. Foto: Mads Dalegaard

At samfundet på ingen måde er gået i stå under covid-19, ser de også i afdelingen for arbejdstøj. Hjulene snurrer hos rigtig mange virksomheder, og det betyder gang i salget af alt fra kedeldragter til sikkerhedssko.

Annonce

Stor fejring venter fantastisk personale

Når Dorte Frandsen taler om sit firma, nævner hun i samme åndedrag sine ansatte. For uden deres engagement og arbejdsomhed, var Baze aldrig blevet til det, som det er i dag.

- Vi har en ret flad ledelsesstruktur, og folk i de enkelte afdelinger tager stort ansvar, siger hun, der betegner sig selv og hele flokken som en stor familie.

Derfor kan de se frem til stor fejring af 25 års jubilæet, når coronaen har sluppet sit tag. I første omgang blev det markeret med middag hjemme hos Dorte Frandsen, mens hun af de ansatte fik plakette og to æbletræer, der er plantet i virksomhedens store grønne område, som er anlagt i stilen "Vild-med-Vilje" for at understrege Bazes tilgang til bæredygtighed.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce