Annonce
Horsens Posten

Det er også søskendeparret Westenholz: Maraton, vinterbadning og vegetarkost

Det er de lune og brændte farver, som dominerer i denne sæson. Også når det gælder møbler viser Andrea og Martin Westenholz.  For dem er møbler en livsstil, men søskendeparret deler mere end det. F.eks. er ingen af dem kødspisere. Foto: Morten Pape
Annonce

Horsens: Martin og Andrea Westenholz er ikke kun søskende og fælles om forretningen. Der er mere, der binder dem sammen.

For eksempel er ingen af dem kødspisere.

- Jeg har aldrig rigtigt kunnet li' kød, siger Martin Westenholz. Allerede da han var teenager,  gjorde han det klart over for sin mor, at han ikke ville spise kød.

Den holdning smittede af på Andrea Westenholz, mener hun selv. Og skal man rigtig kræse om de to søskende, ja, så skal der serveres ristaffel.

- Min eneste last er, at jeg starter morgenen med en Pepsi Max og drikker flere af dem i løbet af dagen.

Annonce

5. generation er begyndt i firmaet

Til gengæld løber han alle overflødige kalorier af sig. Det bliver til en løbetur på fem kilometer hver morgen fra hjemmet på Hulvej og ned omkring sundet, mens han instruerer i spinning hver tirsdag aften. Familien med to børn på ti og 14 år skal der også være tid til.

Andrea er også fysisk aktiv. Hun bader gerne i Horsens Fjord om vinteren. Hun har børn på 18, 20 og 21 år, og hun sørger for, at også 5. generation er repræsenteret i firmaet. I hvert fald er  den ældste, Christoffer, for nylig blevet ansat i firmaet.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce