Annonce
Horsens Posten

- Det har ikke altid været lige let

Butikschef Christina Holmstoel, (t.h.) er denne uges "Bag Disken"-profil. Foto: Michael Svenningsen
Christina Holmstoel, butikschef i Bianco Footwear i Bytorv Horsens, drømmer om at synge for tusindvis af publikummer. Den 27-årige horsensianer er denne uges "Bag Disken"-profil. Her fortæller hun blandt andet om sit idol, et godt skulderklap og om en svær barn- og ungdom.

Horsens: Christina Holmstoel, 27, er fra Horsens og bosat i lejlighed i midtbyen.

I dag er hun butikschef i Bianco i Bytorv Horsens, der netop har kunnet genåbne, og Horsens Posten har fået lov at lave et interview med Christina Holmstoel, der er glad for sit arbejde, men ikke altid har haft det lige let, da hun var ung.

1. Hvorfor blev du butikschef?

Annonce

- Jeg har tidligere arbejdet som sosu-assistent. På et tidspunkt ville jeg gerne prøve noget andet og her faldt valget på en uddannelse til make up-artist, som jeg tog i København. Efterfølgende fik jeg job som sælger af make up-produkter. Det var et barselsvikariat, og da det udløb, sagde jeg ja tak til et job som kørende sælger i Jylland.

- En dag for to år siden hørte jeg om en ledig stilling hos Bianco i Horsens. Den daværende butikschef, Amalie Egtved, kender jeg privat gennem min storesøster. Jeg fik jobben i februar 2019 og arbejdede som butiksassistent i fire måneder. I maj 2019 fik Amalie et nyt job, og jeg fik tilbudt hendes stilling. Jeg har efterfølgende været på lederkurser gennem Bianco-koncernen og synes, jeg har fundet min helt rette hylde, hvor jeg også indimellem får lov til at hjælpe til i andre Bianco-forretninger rundt i landet. Det lærer jeg meget af - og det er rart at møde mine kolleger i de andre Bianco-forretninger.

2. Hvad er det bedste skulderklap, du har fået?

- Det er, når jeg får at vide, jeg gør det godt - når jeg mærker anerkendelse.

3. Hvad ville du gerne lave, hvis du en dag skulle skifte job?

- Jeg har altid gået med en drøm om at blive sanger. Jeg synger meget og har efterhånden sunget til mange arrangementer og fester. Jeg vil gerne stå på en scene og synge for tusindvis af publikummer. Eller også ville jeg gerne være studievært - noget a la Sofie Linde. Det, tror jeg, jeg også kunne være god til.

4. Hvad er du mest stolt af ved dig selv?

-  Min personlighed. Jeg er mest stolt af min tilgang til andre mennesker og den måde, jeg behandler andre - altså reelt og ærligt. Jeg vil alle det bedste. Jeg er altid gået ud fra, at jeg gerne vil behandles, som jeg behandler andre.

- Jeg er gået fra at føle ikke at være god nok til i dag at have det godt.

5. Hvordan slapper du af?

- Jeg er bevidst om at gøre noget godt for mig selv og få slappet af. Fredag inden genåbningen tog jeg en fridag for at få massage. Jeg kan også lide at få ordnet fødder og på den måde passe på mig selv - jeg står meget op i løbet af min arbejdsdag.

- Jeg slapper også af hos min familie og ellers oven på en travl periode at slappe af hjemme ved mig selv eller gå en tur.

6. Hvis du ikke må vælge din familie, hvem vil du helst være fanget på en øde ø med?

- Så skulle jeg have Lise med, der er min tidligere højre hånd i Bianco-butikken med. Hun er blevet min veninde. Vi skulle nok få det sjovt sammen.

7. Hvem hører til blandt dine idoler?

- Hende, jeg ser mest op til, er min storesøster, Christel. Der er to års forskel mellem os. Hun er den sejeste og mental stærkeste og smukkeste person, jeg kender. Hun har så meget viljestyrke og gå på mod.

8. Hvis du vandt en million, hvad skulle pengene bruges til?

- Jeg ville nok donere nogle af pengene til Kræftens Bekæmpelse. og så ville jeg sørge for at invitere min familie og venner på en dejlig rejse. Og så ville jeg købe et par af hver sko i Bianco.

9. Hvordan ser en god dag ud for dig?

- En rigtig god dag er at begynde morgenen med at læse et citat, jeg holder af: "In case you forgot to remind yourselv this morning, your bud is perfect. Your mind is insanely cool. Your smile light up the room. You are way more than enough and your are doing a great job".  Citatet har jeg fundet på en hjemmeside.

- Og at begynde dagen med god musik. Lige for tiden lytter jeg til Sam Smith og til musik fra The Greatest Showman og Disney-sange, Queen med videre.

10. En ting, som vi ikke vidste om dig?

- Jeg kan nå min næse med tungen.

- Nej, spøg til side. Jeg har ingen boglig baggrund, og jeg har været så ked af ikke at kunne finde ud af mit skolearbejde. Jeg havde derfor ikke en god skoletid. Jeg blev depressiv og kunne ikke overskue hverdagen. Jeg har gennemgået en stor udvikling, som for alvor begyndte, da jeg kom på højskole i Ribe. Det gav mig så meget på det personlige plan. For her blev jeg ikke målt  på karakterer. Her blev jeg selvstændig og fik lov at gøre, hvad jeg havde lyst til. Her begyndte jeg at blomstrer. Jeg har jeg bygget mig selv op igen til den glade kvinde, jeg er i dag, med kæmpe hjælp fra min familie.


Jeg er mest stolt af min tilgang til andre mennesker og den måde, jeg behandler andre - altså reelt og ærligt. Jeg vil alle det bedste.

Christina Holmstoel
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Horsens Posten

Bedsteforældredag på Glud Museum

Annonce