Annonce
Horsens Posten

Det hittede mest online - flest læste om hushandel på næsset

Hushandlen på næsset blev årets mest læste onlineartikel på Horsens Posten Over titusinde læsere fattede interesse for artiklen. Arkivfoto: Martin Ravn
Over titusinder fattede interesse for den famøse hushandel på Næsset, der sendte Horsens i førertrøjen som Jyllands dyreste handel.

Horsens: Her på tærsklen til et nyt år har vi på Horsens Posten kigget tilbage på alle de artikler, vi har lagt ud til jer læsere de forgangne 12 måneder, og som I har klikket på via avisens Facebook-profil.

Hvilke af Horsens Postens online-artikler er blevet læst af flest det forgangne år?

Ud af den lange liste står det klart, at corona har fyldt en del i vores talrige omtaler, reportager og interviews.

Annonce

Men ser man på top 10 over de mest yndede læste artikler, er der blot én enkelt heriblandt, der direkte handler om corona; "Bytorv Horsens holder mandag morgen åben for sårbare og ældre", der ligger på en ottende plads på vores top 10-liste.

Top tre

Men hvilken artikel hittede så mest?

Først og fremmest og mest af alt hushandlen på Næsset, som vi lagde på nettet 16. september.

Over titusinder fattede interesse for artiklen ved at klikke på opslaget via Horsens Postens Facebook-side. Næsten 8000 klikkende sig derefter direkte videre til  Horsens Postens hjemmeside for at læse hele artiklen.

I artiklen kunne man blandt andet, foruden den høje salgspris,  læse, at det hidtil dyreste hus, der er solgt i Jylland i 2020, ligger i Horsens - på Næsset i første række ud mod fjorden. Artiklen hedder "Jyllands dyreste handel - villa på Næsset solgt til 32,5 millioner kroner".

På andenpladsen kommer artiklen "Lottospiller fra Horsens vandt million", som vi her på redaktionen også kan konstatere, at rigtig mange læsere fik lyst til at dykke ned i.

På en tredjeplads over de artikler, der har hittet mest, eller så at sige er blevet klikket mest på af jer læsere, løber avisens serie "Bag disken" med. Hver uge stiller vi en forretningsdrivende 10 anderledes spørgsmål. I november kom turen til Kim Tindbæk fra butik Standley og Co, der kunne fortælle, at han hver morgen ringer til sin mor sammen med en række andre, friske og glade udtalelser fra butiksindehaveren.

Disse Horsens Posten artikler fik mest opmærksomhed på nettet

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Horsens Posten

Kor synger i Tobaksgården

Annonce