Annonce
Horsens Posten

DM-klar: Team Frank tæt på finalen

Hjemløse fra Horsens er med i top ved DM-fodbold for udsatte
Annonce

København: Landsforeningen af Væresteders idrætsprogram, "Sport For Livet", stod bag, da 18 hold fra landets varmestuer forleden dystede mod hinanden i Hafnia Hallen i København.

Det var anden afdeling af DM i fodbold for udsatte og hjemløse, og der blev spillet 66 kampe og jublet sådan cirka 297 gange - som var lig med antallet af scorede mål.

Horsensianske Team Frank var med og gjorde det så godt, at holdet nu ligger nummer to inden finalerne sammesteds 7. marts. Team Frank udspringer af Kirkens Korshærs firmafodboldhold i Horsens.

- Det var en fantastisk dag, hvor fodbolden og det sociale fællesskab giver dem et boost og en glæde, hvor de tænker på noget andet end deres problemer i dagligdagen. Arrangementer som disse kan være med til, at nogle udsatte og hjemløse får lyst til at ændre deres liv, fordi det får deres tanker på gled, siger Nico Hansen, der er konsulent hos Dansk Værested Idræt.

Stillingen inden finalen er, at Den Fri Forening fra København fører foran Team Frank, Horsens - med Brug bolden Fyn, Middelfart, på tredjepladsen.

Frokosten ved stævnet kom fra helt almindelige danskere, der på take away-portalen Hungry.dk havde gjort det muligt at støtte arrangementet.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Elbobladet

Mini med maxi køreglæde

Annonce
Forsiden netop nu
Horsens Posten

Anne Dorte Michelsen - solo

Horsens Posten

Biblioteket: Vild med kaniner

Annonce