Annonce
Horsens

DM-medaljer til roklubben - men Eskild Ebbesen kunne de ikke slå

Horsens Roklubs Carl Johan Runge Andersen til venstre måtte se sig slået på 2000-meteren af manden ved siden af, Per Amby fra Odder Roklub. Foto: Leif Thygesen, Roinfo.dk
Annonce

Horsens: To roere fra Horsens Roklub hev i alt fire medaljer med hjem, da de forleden var til danmarksmesterskab i indendørs roning arrangeret af Dansk Forening for Rosport. Det fortæller roklubbens formand, Lars Bak, i en pressemeddelelse.

- De indendørs danmarksmesterskaber er for mange danske roklubber et af vintersæsonens højdepunkter. Det er her, man som roer virkelig kan få testet sig selv og sin form mod andre roere i Danmark. Samtidig er det også en mulighed for måske at slå sin egen personlige tid, fordi man altid kan give den lidt ekstra i en hal med tilskuere, som hepper på livet løs, skriver formanden.

Roklubben var repræsenteret med Linda Kærgaard Nielsen og Carl Johan Runge Andersen, og førstnævnte kunne med en personlig rekord nappe guld i 1000 meter for kvinder over 40 år.

Carl Johan Runge Andersen vandt sølv i 2000 meter for herrer over 60 år, og i samme alderskategori blev det til bronze på den halve distance. Han deltog også på et firemandshold og vandt her sølv på 2000 meter.

- Kun slået af et hold, der inkluderede den legendariske roer Eskild Ebbesen, fortæller Lars Bak.

Linda Kærgaard Nielsen vandt guld på 1000-meteren i klassen Kvinder 40+, og hun var tredjehurtigst af alle kvinder over 30 år. Foto: Leif Thygesen, Roinfo.dk
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Horsens Posten

Skovbørnehave på vej

Annonce