Annonce
Horsens Posten

Donation på knap 60.000 kr. fremtidssikrer "Idræt for Sjov" i Horsens

Det var varehuschef Mark Jeppesen, der indstillede det frivilligt-drevne "Idræt for Sjov" til Salling Fondene. Pressebillede
Annonce

Horsens: Hver onsdag mødes cirka 120 børn og voksne i Bankagerhallen og leger, hopper, springer og spiller med bold. Konceptet hedder "Idræt for Sjov" og har eksisteret i 27 år. Men redskaberne er gamle og slidte, og hvis projektet skal forsætte i fremtiden, er nye redskaber første skridt på vejen.

En fremtidssikring, Føtex i Horsens har været med til at sørge for gennem en donation fra Salling Fondene på 59.100 kroner.

Det var varehuschef Mark Jeppesen, der indstillede det frivilligt-drevne "Idræt for Sjov" til Salling Fondene, der i alt har doneret 1,7 millioner kroner til otte lokale projekter landet over.

- "Idræt for Sjov"-konceptet er opfundet at Jørgen Egholm Sørensen, der har kørt projektet med hjælp fra frivillige i 27 år. Det kræver ikke et dyrt kontingent at være med, så aktiviteten rammer meget bredt, hvilket vi er glade for, siger Mark Jeppesen, varehuschef i Føtex i Horsens i en pressemeddelelse. "Idræt for Sjov" arrangeres af Sydbyens Aktivitetsklub.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Horsens Posten

Nu er Danmarks største bilvask klar i Horsens

Horsens Posten

Mette Frost og den nærmeste familie blev ramt af corona: Så sad jeg pludselig derhjemme med slægtsforskning og en bog

Annonce