Annonce
Horsens Posten

Drive-in-bio for alle aldre på Dyrskuepladsen i Horsens

Den seneste tids drive-in-arrangementer på Dyrskuepladsen i Horsens får endnu en knopskydning, idet Junior Chamber Horsens inviterer til drive-in bio 4. juli. Arkivfoto: Søren E. Alwan
Hvis de seneste måneders to drive-in-arrangementer i Horsens har givet horsensianerne appetit på mere af den slags, så er godt nyt på vej.
Annonce

Horsens: Foreningen Junior Chamber Horsens, som er et netværk for unge i 20’erne og 30’erne, er godt i gang med planlægningen af et nyt, endags drive-in-arrangement på Dyrskuepladsen i Horsens. Det løber af stablen 4. juli.

På dagen vil der blive vist film for gæster i alle aldre. Først ”Panda på Afveje” for familiens yngste kl. 12.30. Så ”De Forbandede År” for de voksne kl. 16, og til sidst filmen ”21 Bridges” for alle, der kan lide action, kl. 21.

Billetterne, der kan bestilles på jcihorsens.nemtilmeld.dk, gælder for én bil.

Annonce

Et bidrag til bylivet

- Biografen stables på benene som et bidrag til byen og en mulighed for en god oplevelse for både borgere og turister i området. For selvom mange ting efterhånden er genåbnet, ses coronaens indvirkning stadig på kulturen, hvor der normalt er mange flere oplevelsestilbud, siger Luise Madsen fra JCI Horsens.

Ud over at glæde oplevelsessyge borgere i Horsens-området, gavner biografen også medlemmerne i JCI. Foreningen er nemlig sat i verden for at hjælpe unge, handlekraftige mennesker med at udvikle deres kompetencer. Det kan eksempelvis ske igennem kurser, konferencer, debat- og taler-konkurrencer og projekter, der giver medlemmerne mulighed for at lære nye kompetencer.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Horsens Posten

Skovbørnehave på vej

Annonce