Annonce
Horsens Posten

Du kan bytte stiklinger og få bæredygtige ideer i Kuben

Trækunst skyder op i Kuben, som i april har fokus på det grønne og bæredygtighed. Foto: Marianne Husted

Horsens: Mærk Byen sætter i april  fokus på det grønne og bæredygtighed med forskellige corona-venlige aktiviteter i Kuben på Søndergade.

Det sker blandt andet med en installation af et stort træ i Kuben. Kunstværket er skabt af  Østbirk-scenografer fra Folkes Garage og bygget i genbrugstræ fra kommunens genbrugsstation.

Fra 6. april til 1. maj kan man blive klogere på emner som overforbrug og plantekød med podcasten Klimaalfabetet, skabt af det horsensianske initiativ klimaven. Man kan hente et krea-kit til at lave redekasser og designe genbrugskopper derhjemme, møde Horsens Kommunes affaldsfolk til en snak om initiativer i Horsens, deltage i affaldsindsamling i byen og få "upcyclet" det gamle dynebetræk til en genbrugspose.

Desuden bliver der oprettet en "stiklinge-bytte-station" foran Kuben, hvor man kan bytte sine hjemmegroede stiklinger med stiklinger fra andre horsensianske planteentusiaster.

Grønne Uger er arrangeret, så man kan hente inspiration og materialer ved Kuben, som man kan tage med hjem. Mere om initiativet på Mærk Byens Facebook-side.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce