Annonce
Horsens Posten

Egebjerg IF kan selv: Klubben holdt sin egen fodboldcamp

61 glade fodboldspillere fik mange gode oplevelser med hjem i feriekufferten efter at have deltaget i Egebjerg IF's egen fodboldcamp i uge 27. Foto: Egebjerg IF
Youtube-fænomenent Brizze tryllede og spillede fodbold med de 61 børn og unge.
Annonce

Horsens: 61 fodboldspillere i alderen syv til 14 år havde gang i fodboldstøvlerne i uge 27. Da holdt Egebjerg IF nemlig sin egen udgave af den traditionelle fodboldskole, som DBU står for i adskillige klubber landet over.

- Vi har valgt at lave et non-profit set-up, hvor deltagerne kan være med for en attraktiv pris, og samtidig har vi mulighed for at koble ekstra mange trænere og hjælpetrænere på.


Vi har valgt at lave et non-profit set-up, hvor deltagerne kan være med for en attraktiv pris, og samtidig har vi mulighed for at koble ekstra mange trænere og hjælpetrænere på

Martin ThomsenDet er tredje gang, Egebjerg IF har stablet sin egen fodboldcamp på benene. Den handler selvfølgelig om fodbold, men også om leg, aktivitet, god mad og hygge.

Tirsdag havde deltagerne besøg af Youtube-fænomenent Brizze. Han og de to, som han havde med, tryllede med bolden, og børnene fik mulighed for at spille mod ham og havde en forrygende dag.

- Vi fik en 50.000-60.000 kroner ind i deltagergebyrer, og alle penge gik fodboldcampen.

Det blev en forrygende start på sommerferien med fodboldcamp i Egebjerg, som Egebjerg IF selv havde stablet på benene. Blandt andet fik de besøg af Brizze, der tryllede med fodbolden. Foto: Egebjerg IF

Ud over de mange trænere, god mad og underholdning blev det også til seje trøjer af god kvalitet til fodboldspillerne, der i en hel uge havde det sjovt med en bold og hinanden, men som også lærte, at det betaler sig at øve sig.

- Det var alle vores lokale børn, som fik glæde af fodboldcampen, siger Martin Thomsen, som sammen med klubben har stået for et tilmeldingssystem, som gjorde det nemt at melde sig til.

Sidst i sommerferien kommer turen til håndbold, hvor der på tilsvarende måde bliver afviklet en håndboldcamp.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Horsens Posten

Se kortfilm i campingvogn

Horsens Posten

Bronzealder Battle for to

Horsens Posten

Tre haver byder indenfor

Horsens Posten

Sommerlæsning i hængekøjen

Horsens Posten

Mini med maxi køreglæde

Horsens Posten

Bliv klogere på klimaforandringer

Annonce