Annonce
Horsens Posten

Ejendomsmæglerkæde åbner endnu en afdeling i byen

1. marts åbner Danbolig en afdeling på Strandkærvej. Det er ønsket om at være mere lokal i sydbyen, der har fået indehaverne Michael Haargaard (t.v.) og Morten Jul Sigersted til at udvide mæglerfirmaet. Foto: Line Kyed
Hurtige hussalg og en sydby i vækst får Danbolig til at åbne deres anden afdeling i Horsens.
Annonce

Horsens: 1. marts åbner Danbolig, der i dag har til huse på Løvenørnsgade 3, en ny afdeling i sydbyen.

Den nye, ekstra adresse lyder Strandkærvej 34, og det er Nyboligs tidligere lokaler, som Danbolig nu flytter ind i. Det har kunnet lade sig gøre, efter Nybolig ved årsskiftet rykkede til lokaler på Bjerrevej.

Placeringen er rigtig god, mener indehaverne Michael Haargaard og Morten Jul Sigersted, der heller ikke klager over boligmarkedet i Horsens lige for tiden.

- Det går over stok og sten - også ude i sydbyen, som vi ser et stort potentiale i. Derfor vil vi gerne ekspandere endnu mere derude, end vi gør i forvejen, fortæller Michael Haargaard.

Annonce

Kendt mæglerlokale

Omsætningshastigheden ligger lige for tiden på et højt niveau, forklarer Danbolig-indehaverne. Der er tale om huspriser, der strækker sig lige fra 1,4 til fem million kroner, siger han.

Indtil videre har den nuværende afdeling på Løvenørnsgade fint kunnet dække Danboligs hussalg, forklarer indehaverne. Men et endnu mere tydeligt fokus på syd er alligevel temmeligt fornuftigt, vurderer de.

- Byen vokser markant ud mod syd, og med en afdeling derude fra marts bliver vi også helt lokale i den del af byen og så tilmed på en placering, der i forvejen er et kendt mæglerlokale gennem mange år. Der kører mange biler forbi, og det giver os en god synlighed, siger Michael Haargaard.

Om der med tiden vil komme flere afstikkere fra kontoret på Løvenørnsgade, kan han og Morten Jul Sigersted ikke afvise.

Men indtil videre er set up'et to kontorer, og i sydbyen vil det blive Morten Jul Sigersted samt to kolleger, der får deres faste arbejdsplads derfra, lyder det.

Danbolig Horsens tæller i alt syv ansatte inklusive en piccoline og trainee.

Udover den kommende Danbolig-afdeling, har også EDC, Home, Nybolig, Estate Mæglerne og RealMæglerne kontorer i sydbyen.


Byen vokser markant ud mod syd, og med en afdeling derude fra marts, bliver vi også helt lokale i den del af byen og så tilmed på en placering, der i forvejen er et kendt mæglerlokale gennem mange år.

Michael Haargaard
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Horsens Posten

En dobbelt danmarksmester, to dygtige fodboldtrænere og enhver svigermors drøm: Unge horsensianere hyldet hver for sig

Annonce