Annonce
Horsens Posten

Eksklusiv guldsmed flytter: Kun plads til én butik af den slags mellem Aarhus og grænsen

Guldsmed Gram har siden 1926 haft smykkeforretning i Horsens. Nu drejes nøglen på Søndergade 27, og aktiviteterne fortsætter i Vejle. Foto: Jørgen Hasseriis
Butik på Søndergade drejer nøglen om - Gram-familien har valgt at samle kræfterne i Vejle.
Annonce

Horsens: I 93 år har Horsens haft en Guldsmed Gram, men nu drejes nøglen i butikken på Søndergade 27, og aktiviteterne fortsætter i Vejle.

Indehaver Allan Gram - der overtog forretningen for seks år siden og er fjerde generation i smykkedynastiet - fortæller, at det er sørgmodigt, men at det har været en nødvendig beslutning. Han glæder sig til at samle smykkeforretningen i større lokaler i Vejle.

- Tiden var inde til at lave én butik. Vi har med vores to butikker i Horsens og Vejle løbende vurderet, hvor branchen var på vej hen. Vi forhandler eksklusive varer som Georg Jensen-, Ole Lynggaard- og diamant-smykker, og der er kun plads til én butik af den slags mellem Aarhus og grænsen, mener Allan Gram.

- Det er gået godt i Horsens, og butikken har overskud, så vi lukker ikke på grund af besparelser. Det har heller ikke noget med midtbyrenoveringen at gøre. Jeg synes faktisk, det er meget positivt for byen, hvad der sker nu, mener han.

Butikken i Horsens blev gennemgribende renoveret for halvandet år siden, og Allan Gram har også flyttet butikken i Vejle til større lokaler og en mere central placering. Og det er altså den butik, der nu bliver base for Gram-familiens fremtidige virke i guldsmedefaget.

- Butikken i Vejle er mere egnet. Den er tre gange så stor og giver os helt andre muligheder. I detailhandlen vil kunderne have noget at vælge imellem. Vi kan meget bedre samle et bredere og større udvalg og fremvise og skabe et miljø for smykkerne her, forklarer han.

Guldsmed Gram har indledt et udsalg med stigende rabatter i butikken på Søndergade i Horsens jo tættere, man kommer på lukkedatoen.

Og den er: 30. april.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Horsens Posten

Skovbørnehave på vej

Annonce