Annonce
Horsens Posten

Ekstra 3,3 mio. kroner: Ekstra stort sommerprogram for børn og unge

BeachVolley event på Husodde Strand er en blandt 100 aktiviteter, som børn og unge kan se frem til i den seks uger lange sommerferie. Foto: Hanne Nielsen
Horsens Kommune har modtaget 3,3 millioner kroner til at hjælpe børn og unge til at deltage i sommerens tæt på 100 aktiviteter
Annonce

Horsens: Der bliver gang i den denne sommer i Horsens Kommune. Næste 100 aktiviteter spredt ud over seks uger lyder tilbuddet til kommunens børn og unge. Og så er det gratis at deltage.

Programmet er blevet skabt på rekordtid, efter at regeringen den 9. juni indgik en aftale med Venstre, Radikale Venstre, Socialistisk Folkeparti, Enhedslisten, Liberal Alliance, Alternativet, de frie grønne løsgængere og Partiet Fremad om initiativer, der skal sikre, at børn og unge kan få en aktiv sommerferie.


Der er blevet lavet et fantastisk program på meget kort tid, og det er jeg utrolig stolt over.

Borgmester Peter Sørensen


Mange børn og unge har været isolerede under corona-epidemien. De har ikke kunne komme i den fysiske skole og til fritidsaktiviteter.

Annonce

Børn i alderen seks til 17 år

Horsens Kommune har fået 3,3 millioner kroner til at skabe aktiviteter for børn og unge i alderen seks til 17 år.

Borgmester Peter Sørensen udtaler i en pressemeddelelse, at han er meget stolt over programmet for denne sommer. Det er blevet til på rekordtid.

- Der er noget for enhver smag lige fra kreative workshops, surfing, ture til blandt andet København, Gorilla Park og Randers Regnskov og endda også en særlig børnefestival, fortsætter han.

Annonce

Uddannelse

Nogle af pengene bliver brugt på at hjælpe unge i overgangen fra folkeskole til ungdomsuddannelse. Og unge, som tidligere har haft problemer med fravær i skolen, kommer der et ekstra fokus på for at få dem i gang igen.

Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Horsens Posten

Musikalsk Europa-rejse

Annonce