Annonce
Horsens Posten

Elgiganten åbner sin nye Horsens-butik på fredag

Varehuschef i Elgiganten Horsens, Mads Mikkelsen, glæder sig sammen med resten af personalet til at slå dørene op til deres helt nye butik på Lilli Gyldenkildes Torv, hvilket sker på fredag. Foto: Henrik Dolmer
Fredag 26. juni kl. 10 slår Elgiganten-kæden dørene op til sin helt nye Horsens-butik på Lilli Gyldenkildes Torv, men det bliver en åbning uden slagtilbud og festivitas, da man på grund af corona-virus ikke ønsker en stor kødrand af mennesker foran butikken, idet den åbner.
Annonce

Horsens: Elgiganten Horsens åbner på sin nye adresse på Lille Gyldenkildes Torv på fredag, men det bliver uden specielle åbningstilbud og festivitas. Varehuschef Mads Mikkelsen, der i øvrigt fylder 41 år på åbningsdagen, forklarer om baggrunden for, at man åbner på denne måde.

- Vi håber selvfølgelig, der kommer nogle mennesker på åbningsdagen, idet vi glæder os rigtig meget til at præsentere vores nye, flotte butik for vores kunder, men vi appellerer til, at folk ikke kommer på én gang. Vi har jo åbent helt til klokken 20 på fredag og fra 10-17 både lørdag og søndag, så der er masser af muligheder for at kigge forbi i løbet af weekenden. Det er vigtigt, at vi stadig husker at passe på hinanden i disse corona-tider, siger varehuschefen.

Dermed rykker Elgiganten fra Sundhedshuset på Grønlandsvej til det nye kvarter på den gamle Kvickly-grund i Horsens omkring Lilli Gyldenkildes Torv, hvor der ud over en masse nye boliger også rejser sig afdelinger af Sunset Boulevard, Lagkagehuset og Kentucky Fried Chicken foruden butikker som Aldi, Netto og Sport 24 Outlet. Den gamle Elgiganten på Grønlandsvej har sidste åbningsdag onsdag i denne uge. Torsdag er der lukket i begge butikker, hvorefter man fredag er klar til at slå dørene op til den nye butik på Lilli Gyldenkildes Torv.

Annonce

Spændende nyt område

- Det er et spændende nyt område i byen, som vi tror på passer rigtig godt til os. Lokalerne er også helt perfekte i forhold til, at vi har ønsket at tilpasse til et nyt, energibesparende og mindre pladskrævende butikskoncept end det vi har haft på Grønlandsvej, siger Mads Mikkelsen, og han fortsætter:

- Med det nye inventar, vi har fået, og den måde som butikken er indrettet på, så kan vi faktisk præsentere vores store sortiment på væsentligt mindre plads, og samtidig være mere synlige overfor vores kunder, siger Mads Mikkelsen, der har været varehuschef hos Elgiganten Horsens siden oktober 2019. Her kom han fra en lignende stilling hos Elgiganten i Viby.

Han fortæller videre, at man i den nye butik har opgraderet gaming-delen ganske markant.

- Vi har lavet en regulær gaming-afdeling med E-sports-stole, gaming-computere og -konsoller, hvor man kan komme og prøve forskellige spil. Esport er jo noget, der bare vokser og vokser, så det er en afdeling, vi forventer os meget af, siger Mads Mikkelsen, der sammen med resten af personalet glæder sig rigtig meget til at vise den nye butik frem fra og med på fredag 26. juni.

Og selv om der på grund af coronaen ikke er nogle specielle åbningstilbud i butikken, så kører man naturligvis med de Elgiganten-tilbud, som er gældende i øjeblikket.

Den nye butik er på 1.500 kvadratmeter, mens den gamle er på 2.270 kvadratmeter. Det blev til næsten 11 år med Elgiganten på Grønlandsvej, idet den åbnede i efteråret 2009.

Elgiganten opgraderer butikkens gaming-del ret så kraftigt i den nye butik. Her ses varehuschef Mads Mikkelsen i denne nye gaming-afdeling, som man kan opleve fra og med på fredag i den nye Elgiganten på Lilli Gyldenkildes Torv. Foto: Henrik Dolmer
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Horsens Posten

Skovbørnehave på vej

Annonce