Annonce
Horsens Posten

”Endelig kan køerne komme på græs igen”

Som disse køer er de fleste glade for at komme ud igen - men ser også frem til at blive lukket ud på den helt store mark ifølge ugens klummeskribent. Privatfoto

Igennem de sidste par uger har mere og mere åbnet op igen. Det er som, når køerne skal på græs, og lige pludselig giver det ekstra motivation for at blive testet. Dog har vi ikke fået lov til at komme ud på den store mark endnu, men må nøjes med den mindre, indtil græsset er højt nok på den store mark.

Som mange andre har jeg selv været flittig besøgende ved de forskellige test steder i Horsens, Juelsminde og Hornsyld, og selv om vi nok alle synes det på jysk er ”træls”, kan det også vendes til noget positivt. Tænk at bo i et land som på så kort tid kan omstille sig, og hvor jeg synes der bliver lavet et kæmpe stykke arbejde for at give os alle oplevelser igen. Så pyt med vi skal stå/holde lidt i kø.

I sig selv er testen ikke ligefrem en oplevelse, men det at vi igen kan blive klippet, komme mere ud og børnene igen kan vende tilbage til skolen, er i sig selv det hele værd.

Annonce

Det sidste års tid har været som ”at være statist i en langtrukken film”. Jeg tror, at vi alle savner en almindelig hverdag med alt, hvad vi kender og for børnene en skolegang og samvær med deres kammerater.

Jeg har været heldig at være i en branche, som paradoksalt nok har nydt godt af Corona. Den ene salgsrekord er slået efter den anden, ja faktisk er boligmarkedet lige p.t. vildere, end vi så det før finanskrisen.

Men vi skal huske på, at træerne ikke vokser i himlen, og jeg føler personligt med alle de brancher, som har været hårdt ramt og håber, de snart kan vende tilbage, og det kan blive deres tur til at få en god oplevelse. Men det kræver, at vi alle støtter op omkring de mange erhverv,  som lider.

Jeg tror, Corona har mindet os om at det vigtigste, vi har, - er at have det godt og have sin frihed. F.eks. synes jeg personligt, det er dejligt igen at kunne spille en oldboys kamp mandag aften, noget som altid har været en selvfølge.

Nu kommer sommeren, og vaccinerne rulles ud, og der er ingen tvivl om, det bliver vildt, når køerne igen kan komme ud og græsse på den store mark.

Personligt glæder jeg mig til igen at kunne træffe frie valg og kunne tale og høre om andet end Corona.


Nu kommer sommeren, og vaccinerne rulles ud, og der er ingen tvivl om, det bliver vildt, når køerne igen kan komme ud og græsse på den store mark.

Alex Mandrup Paulsen
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Horsens Posten

Kor synger i Tobaksgården

Annonce