Annonce
Horsens Posten

Engelsk i Lunden: - Dejligt med udeundervisning og vennerne omkring sig

Skoleelever fra 8. x på Hulvej Privatskole var tirsdag sidste uge trukket udenfor i solen, hvor dagens engelsk-lektion bestod af læsning i bogen "Wonder". Her ses Naia Rosenkrantz Skov (forrest t.v.), Silvia Ana Bek (forrest t.h.), Philipa Elisa Phan (midten) samt Ida Marie Franch (bagerst t.h.9 og Oline Strøckel Clausen (bagerst t.v.). Foto: Marianne Husted.
8.x-piger fra Hulvej Privatskole er glade for at have vennerne omkring sig

Lunden: Solen gjorde sit bedste for at varme luften og den kolde jord op, da Horsens Posten forleden besøgte Lunden. Her var der en summen af aktiviteter fra skoleelever, der denne dag blev undervist på det store plæne-område.

Musiklærer, Mick Pedersen fra Hulvej Privatskole var en del af underviserne bag dagens aktivitet spring og motorik, som privatskolens yngste elever blev præsenteret for.

Og mens der blev sprunget på airtracks ét sted, var kravet til skolens 8.x-elever et andet sted på plænen, at de skulle læse i engelskbogen "Wonder" af R. J. Palacio.

Annonce

En gruppe 8. klassespiger var gået i gang med dagens engelsk-opgave. Heriblandt befandt elev Silvia Ana Bek sig. Hun satte følgende ord på udeundervisningen:

- Det er rart at kan komme mere tilbage til skolen. For det er virkelig rart at kunne mødes igen og være samlet. Udeundervisning i dag i solskin er skønt. Men det er også mere udfordrende for koncentrationen at sidde midt i Lunden, hvor der foregår så meget rundt omkring.


Det er rart at kan komme mere tilbage til skolen. For det er virkelig rart at kunne mødes igen og være samlet. Udeundervisning i dag i solskin er skønt. Men det er også mere udfordrende for koncentrationen at sidde midt i Lunden, hvor der foregår så meget rundt omkring.

Silvia Ana Bek


Klassekammeraterne Naia Rosenkrantz Skov og Philipa Elisa Phan forklarede, at adgang til skolen, omend det indtil videre kun er hver anden uge, på mange måder føles befriende:

- At vi må ses igen gør, at jeg føler mig mere fri. Det er rart, at vi må være flere samlet igen, og det er også rart, at vi kan se vores venner igen, sagde de, mens tre andre af klassekammeraterne satte sig ned ved siden af dem for at nyde solen og få begivet sig videre med dagens engelsklektion - bogen "Wonder".

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Horsens Posten

Bedsteforældredag på Glud Museum

Annonce