Annonce
Horsens Posten

Eventyrsport version 2: Slår dørene op til stor butik med outdoor, løbeudstyr og egen fysioterapeut

Jesper Valbak er selv løber - og har tidligere stået for Racingdenmark, der sidste år fusionerede med Eventyrsport. Foto: Marianne Husted
Der er blevet knoklet igennem i de seneste uger for at få den 1000 kvadratmester store butik klar til åbning lørdag den 29. maj. Eventyrsport genåbner ved siden af Power på Grønlandsvej.

Horsens: På lørdag er Eventyrsport klar til at invitere kunderne indenfor på den nye adresse på Grønlandsvej.

I dagene op til har der nærmest været brug for de løbesko, som allerede er placeret på hylder i det nye løbeunivers. Det er nemlig gået stærkt, men der er også tid til muntre bemærkninger og dagmartærte.

Håndværkere, ansatte og butikschefer fra øvrige Eventyrsport-forretninger har givet en hånd med for at få skabt den helt rigtige version 2 af Eventyrsport med de kendte brædder i råt look og fuglestemmer som underlægningsmusik i butikken, der som hidtil forhandler alt fra soveposer og vandrestøvler til telte til friluftsfolket.

Annonce
Der var travlhed til det sidste - og en munter stemning, som der er, når noget nyt bygges op. Foto: Marianne Husted

Nyt er den store specialafdeling til løbere, hvor de kan modtage specialisthjælp til at finde de rette sko, løbetrøjer, sokker og hvad der ellers hører sig til, uanset om man er til luntetrav eller ekstrem-løb. Nyt er også tilbuddet om råd og vejledning i for eksempel løbeteknik hos den nyansatte fysioterapeut, som der er indrettet særskilt lokale til.

Med indtil start

Jesper Valbak, udviklingschef hos Eventyrsport, har været med i processen indtil åbningsdagen. Han kan fortælle, at der ikke kun er tale om at flytte adresse fra Søndergade til Grønlandsvej med Power som nærmeste nabo. Det er et helt nyt koncept.

Butikskæderne Eventyrsport og Racingdenmark fusionerede sidste år, og det er der kommet denne nye  butikstype i supermarked-størrelse ud af foruden tilbuddet om en række events.

Det nye butikskoncept fik debut i efteråret i Silkeborg. Horsens er nummer to til at få denne type forretning, hvor udstyr til outdoor og løb sælges under samme tag - men med en tydelig opdeling, så den ene langside er helliget friluftsudstyret og den anden alt, hvad en løber kan tænke.

Butikschef Claus Doorentz glæder sig til at tage imod kunderne i det nye outdoor- og løbeunivers. Foto: Marianne Husted

Jesper Valbak kan fortælle, at der er blevet taget godt imod konceptet i Silkeborg. Interessen for outdoor og løb har mange snitflader.

- Når løberen kommer hjem fra sin løbetur, går han måske i gang med bål i haven med familien, og vandreren kan sagtens se en idé i den svedtransporterende trøje eller tech-strømperne, der hænger i løbeafdelingen, forklarer han.


Når løberen kommer hjem fra sin løbetur, går han måske i gang med bål i haven med familien, og vandreren kan sagtens se en idé i den svedtransporterende trøje eller tech-strømperne.

Jesper Valbak


Annonce

Flere butikker

Det er planen, at der kommer flere butikker, hvor outdoor- og løbeudstyr bliver samlet. Jesper Valbak kan dog ikke sige endnu, hvem der bliver nummer tre.

Selv er han bidt af at løbe langt og langsomt. For nylig løb han en rute på 6,7 kilometer, som tog en time. Den gentog han i 24 timer, så det i alt blev til et løb på 160 kilometer. Og hvordan havde han det så efter dette døgn?

- Da var jeg træt og glad for at have gennemført.

Personalet har haft travlt med at få varerne på plads til den store åbning af Eventyrsport, der er rykket fra de 400 kvadratmeter i Søndergade til 1000 kvadratmeter på Grønlandsvej, hvor Elgiganten tidligere havde butik. Foto: Marianne Husted

Jesper Valbak kan fortælle, at både interessen for outdoor og løb er i kraftig vækst, og det har Danmarks største outdoor-kæde taget bestik af, forsikrer han. Der kommer i hvert fald ikke til at mangle varer på hylderne, når dørene bliver slået op til weekendens åbningstilbud.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Horsens Posten

Lærte at flette af købmanden på Endelave:  Nu har Lene demonstreret fletteteknik i mange lande

Annonce