Annonce
Horsens Posten

Fødselsdag på Corfitz: Dejligt at føle sig normal igen

Michelle Karlsen (i midten med det lange mørke hår) glædede sig over, at hun og vennerne kunne fejre hendes 26 års fødselsdag ved at slå sig ned hos Corfitz. Det har været fem lange og drøje måneder, når man er ung og gerne vil en tur i byen. Foto: Marianne Husted
Michelle Karlsen og vennerne gik for første gang i knap fem måneder på café. De skulle fejre Michelles 26 års fødselsdag

Horsens: Vinden var bidende, temperaturen til den lave side, men humøret højt, da Michelle Karlsen bænkede sig med vennerne ved et bord hos Corfitz på Søndergade.

- Dejligt at føle sig normal igen, som en i selskabet sagde, mens resten nikkede ihærdigt.

De havde en særlig grund til at mødes denne 22. april. Det var nemlig Michelle Karlsens 26 års fødselsdag, og i stedet for at sidde hjemme i en lejlighed skulle de da ud at fejre fødselsdagen, åbningen af bylivet og det knap så venlige forår.

Annonce

- Vi er vant til at gå i byen. Det er også fra bylivet, vi har lært hinanden at kende, fortalte Michelle Karlsen, der havde sendt en åben invitation ud til vennerne om at mødes hos Corfitz.

Inden corona-nedlukningen kom de meget på Jagtbar og Hekkenfeldt. Men de seneste måneder har været kedelige, er de enige om.

Nu var der igen øl eller drinks i glassene, snakken gik højt, og de havde en god grund til at bænke sig udenfor.

- Vi er to, der venter på svar på coronatest, sagde Michelle Karlsen.

Der var endnu en grund til at sætte sig udenfor. Alle seks omkring bordet er rygere, og for dem hører en smøg med til at nyde en øl.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Horsens Posten

Bedsteforældredag på Glud Museum

Annonce