Annonce
Horsens Posten

Følg med på tv: Tag med Bubber og Tomas Villum på opdagelse på Endelave, i Horsens og Juelsminde

Bubber og Tomas Villum udforsker det østjyske øhav med besøg på blandet andet Hjarnø og Endelave. Pr-foto: Jan Winther

Horsens: Nu kan du komme med Bubber og Thomas Villum på rundtur i øhavet ud for Horsens. Fredag den 26. marts er der tv-premiere på "Bubber & Villum til søs" på DK4. M I  tre afsnit besøger de blandt andet Horsens, Juelsminde, Hjarnø, Endelave og Tunø, hvor de taler med nogle af de lokale beboere.

Direktør ved Destination Kystlandet  Helle Bertold Rosenberg glæder sig til, at der bliver sat fokus på øer og havne i området, som har fået navnet "Det Østjyske øhav".

-  De er alle skjulte perler, med hver sin stemning og udbud af sjove, skæve og fantastiske oplevelser, som bare venter på at blive opdaget, siger hun i en pressemeddelelse, hvor hun også slår til lyd for Verdens Mindste Krydstogt, der blandt andet går til Endelave og Tunø.

Annonce

Overvældet Bubber

Bubber og Tomas Villum har oplevet det meste af Danmark fra søsiden. Alligevel blev Bubber overvældet af den imødekommende atmosfære, der mødte dem rundt på de østjyske øer.

- Det østjyske tog mig fuldstændigt med storm. Vi var så heldige at opleve den helt unikke ånd, der hersker ude på øerne, hvor man står på spring til at hjælpe hinanden, hedder det fra ham.

Bubber og Tomas Villum med Marie Lund Knudsen ved havnens café og isbar. Foto: Jan Winther

Carl Holmberg fra Hjarnø Camping havde glæden af at give Bubber og Villum en ø-rundfart på sin traktor med åben ladvogn. På Endelave fik de mere at vide om tang-safari. Og i Juelsminde er forventningen til programmets effekt på byens turisme ligeledes høj. Pernille Juul, der ejer Juelsminde Fisk og Havnens Café & Isbar, er stolt over at kunne vise det lokale frem.

Programmet er sponsoreret af Destination Kystlandet, med støtte fra Horsens Marina og BilkaToGo.

Bubber & Villum til søs ses på DK4

Afsnit 1: • Fredag d. 26. marts • Kl. 21:10 • Turen går til Horsens, Juelsminde og Hjarnø

Afsnit 2: • Fredag d. 2. april • Kl. 21:10 • Turen går til Endelave og Tunø.

Programserien har et tredje afsnit, der bliver sendt d. 9. april. Her går turen til Ebeltoft, Anholt og Grenå.

De to tidligere programserier ”Villum & Schmidt – og de syv små bjerge” og ”Villum & Schmidt på Gudenåen” har været sendt på DK4 og YouTube.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce