Annonce
Horsens Posten

Første gang som indehaver - erfaren skomager har åbnet butik

Najib Nazari har åbnet Horsens Skomager og Nøgleservice i Kattesund. Foto: Line Kyed
Horsens Skomager & Nøgleservice er åbnet i Kattesund. Bag står 44-årige iranske Najib Nazari, der har arbejdet med sko og nøgler i mange år.
Annonce

Horsens: I Kattesund nummer 14 er der skudt en ny butik op, Horsens Skomager & Nøgleservice.

Bag står 44-årige Najib Nazari, der oprindeligt er fra Iran. Han kom til Danmark i 2010 og boede de første seks år på Asylcenter Jelling.

For fire år side fik Najib Nazari opholdstilladelse, og herefter flyttede han til Vejle. Der har han arbejdet tre år hos Johns Hælebar i Tønnesgade, inden han besluttede sig for at åbne sin egen forretning i Kattesund.

Den lille nyåbnede butik tilbyder reparationer af tasker og sko, indehaveren syer sko og sandaler og laver derudover nøglekopieringer. Foto: Line Kyed
Annonce

En god begyndelse

I sommeren 2018 lukkede tidligere ABC Skoreparation i Nørregade, og kort derefter også Hælebaren i Bytorv Horsens. Og kigger man ud over udbuddet af hæle- og nøglebarer i Horsens, er der ro på markedet forstået på den måde, at det ikke er den type forretning, der er flest af i byen. Faktisk er der blot et enkelt sted, man kan få lavet nøgler, mens der også et stykke uden for bymidten er en lignende forretning - på Lundumhedevej hos Skomageren Horsens.

Det mindre udbud af hælebarer i byen er netop grunden til, at indehaveren af den nye butik i Kattesund har valgt Horsens, forklarer han.

- Jeg har mange års erfaring fra Iran med at lave sko, nøgler og hæle-reparationer. Her var jeg dog almindelig ansat. Så nu, hvor jeg har valgt at blive selvstændig, er det rart at være det i en by, hvor der ikke er mange andre, jeg skal konkurrere med, forklarer Najib Nazari, der har lært sig dansk med årene, men stadig synes, det er en kende vært.

Han åbnede sin forretning i april. Men så kom corona. Alligevel er det en tilfreds forretningsejer, der kigger tilbage på den førte tid i byen.

- Jeg mærker god opbakning, og der kommer mange folk i butikken i løbet af dagen. Det er rart og en god begyndelse, siger Najib Nazari.

Den lille, nyåbnede butik tilbyder reparationer af tasker og sko, indehaveren syer sko og sandaler og laver derudover nøglekopieringer.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Horsens Posten

Fem fra politirapporten

Horsens Posten

Loppemarked i Pipkvarteret

Horsens Posten

Fire komikere i ét show

Horsens Posten

Nabokrigen raser i ny bog

Annonce