Annonce
Horsens Posten

Første Pieces-butik i landet med giner - åbning i nye lokaler er gået over al forventning

Pieces er åbnet i nye, lysere lokaler med nyt inventar og større synlighed på hjørnegrunden i Jessensgade 14. Det har alt sammen betydet flere kunder i butikken og større omsætning, fortæller stedets assisterende butikschef, Sandie Have.Foto: Line Kyed
Pieces rykkede i oktober fra Søndergade til Jessensgade 14. Flytningen har skabt større synlighed og bedre omsætning for forretningen, fortæller stedets assisterende butiksansvarlige.
Annonce

Horsens: Der er nu gået knap en måned, siden Pieces åbnede i nye lokaler på hjørnet af Jessensgade og Søndergade - efter i syv år at have haft til huse på Søndergade 46.

Med flytningen ned i den anden ende af gågaden kan assisterende butikschef Sandie Have herfra nu melde om en rigtig god start.

- Vi havde op til åbningen 10. oktober opsat måltal, og jeg kan fortælle, at det er gået over al forventning, siger hun.

Forretningen har med åbningen blandt andet fået stillet giner til rådighed som den eneste Pieces-forretning i landet.

- Vi er glade for vores nye giner. For i takt med, at vi har udvidet vores sortiment med tøj, er det noget lettere at præsentere den del sammen med vores accessories på en optimal måde, siger Sandie Have.

Hun styler selv butikkens giner - og det gør hun med glæde, lyder det.

- Jeg interesserer mig bare rigtig meget for den del også, og i det hele taget er det præcisering og detaljer, der får butikken til at fremstå indbydende og flot, forklarer hun.

Sandie Have var med, da Pieces indtog Søndergade i 2013, dengang som elev. Hun er uddannet i Bestseller-koncernen og er nu atter vendt tilbage på fuld tid efter en tur omkring en børnehave og SFO samt halvandet år i hjemmeplejen, hvor hun ved siden af stadig arbejdede i Pieces Horsens - på det tidspunkt som hjælpepige.

Vi ligger på et hjørne og er blevet meget mere synlig. Det betyder, at mange flere kunder nu finder frem til os og spontant kigger indenfor.

Sandie Have

Annonce

Synlighed

I dag, omtrent en måned efter flytningen, er det allerede mærkbart på salgstal og interesse, at Søndergade-lokalet i nummer 46 er blevet byttet ud med hjørnegrunden i den anden ende af gågaden. Og det er på en positiv måde, beretter Sandie Have.

Hun forklarer:

- Butikken ligger nu på et hjørne og er blevet meget mere synlig. Det betyder, at mange flere kunder finder frem til os og spontant kigger indenfor.

- Jeg er faktisk overrasket over, at det er så markant. Det er meget tydeligt - både på antallet af kundebesøg i løbet af en dag og på butikkens omsætning.

Annonce

Ingen disk

Med flytningen er alt inventar blevet udskiftet til nye, lysere og regulerbare væg- og hyldesystemer samt tøjstativer. Der er dermed tale om et løft for Pieces-forretningen, som kun ses magen til i Herning, fortæller Sandie Have.

Det daglige team består, udover Sandie Have, af en netop tiltrådt butikschef, Natascha Knuth Rasmussen, (butikschefen tiltrådte i fredags efter avisens deadline, red) og fire hjælpepiger.

Også butikkens kassesystem er ganske unik for en Pieces-butik. Den er placeret nede i en skuffe, der er integreret i et stort udstillingsbord midt i butikken. Det betyder, at der er lavet om på den måde, Sandie Have og ansatte nu møder kunderne.

- Det er ikke længere en nødvendighed, at kunderne står på den ene side og bliver betjent og betaler for varerne. Vi har ganske enkelt sløjfet den traditionelle disk. Nu er der plads til kunderne over det hele, siger hun.

Og den effekt har kunderne også taget godt imod, forklarer hun, omend mange lige skal inviteres om til personalet, når dankortet skal svinges.

- Det er meget naturligt, at de fleste stiller sig overfor os, det er jo det traditionelle forretningsmønster for de fleste. Til gengæld får vi udelukkende positiv respons på den her måde at være butik på, siger hun.

Selve kasseområdet og enkelte udstillingselementer, alle holdt i blålige nuancer, er lavet af genbrugsflasker, fortæller Sandie Have.

- Det hele er nyt og holdt i lyse nuancer, der også samlet set skaber en lys forretning, siger hun.

Mens Sandie Have var med til at pakke lageret ned i den tidligere forretning og flytte det til Jessensgade, fik man hjælp af flyttefolk, da de resterende varer i selve butikken skulle rykkes.

- Samlet set har det været et stort arbejde at flytte, men også spændende at være med til. Og nu hvor resultatet er blevet, som det er, kan vi kun være meget tilfredse, lyder det fra en smilende Sandie Have.

En ny placering for Pieces trækker langt flere kunder til, fortæller assisterende butikschef Sandie Have. Foto: Line Kyed
Som den første Pieces-forretning i landet, har Horsens-afdelingen fået giner ind i butikken. Foto: Line Kyed
Sandie Have (t.v.) med deltidsansatte Ida Mikkelsen ved butikkens kassesystem, der er integreret i en af butikkens udstillingsborde. Foto: Line Kyed
Dele af butikkens inventar er lavet på genbrugsflasker, blandt andet kasseområdet, men også udstillingsplader til varerne - alle holdt i blålige nuancer. Foto: Line Kyed
Pieces åbnede 10. oktober i Jessensgade 14. Foto: Line Kyed
Pieces. Foto: Line Kyed
Pieces. Foto: Line Kyed
Pieces. Foto: Line Kyed
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Horsens Posten

Skovbørnehave på vej

Annonce