Annonce
Horsens Posten

Firmas skæbne: De satsede på at ramme et hul i marked

Morten Kaj Jul Degnebolig (t.h.) og Lasse Stokbæk Bekke etablerede i foråret firmaet Esportoutfit.dk med håbet om at blive det førende firma på det danske marked. Foto: Line Kyed

Horsens:  Lasse Stokbæk Bekke og Morten Kaj Jul Degnebolig var helt overbevist om, at de ville ramme et hul i markedet, da de 1. april lancerede deres nye firma, Esportoutfit.dk.

Firmaet tilbyder unge e-sport-spillere, efterskoler, gymnasier og foreninger specialdesignede holdtrøjer.

Men, hvordan er det egentligt gået siden? Det har vi talt med dem om.

Annonce

Morten Kaj Jul Degnebolig fortæller:

- Det er gået overordnet godt. Vi har fået mange kunder, der er glade for det, vi laver.

- Vi er blevet førende på levering af tøj til organiseret esportgrupper. Vores mål har været at sætte os på det danske marked. Det er lykkedes for os, og vi er nået til det punkt, hvor vi nu bliver anbefalet, når der bliver spurgt efter tøj til foreninger og lignende i onlinegrupper. Da det er os, de anbefaler, tør jeg godt kalde os for førende på markedet.

Via onlinemøder

Morten Kaj Jul Degnebolig og Lasse Stokbæk Bekke er begge lærere på fuldtid. Ved siden af har de deres firma, Esportoutfit.dk, som også tager mange timer og næsten er et ekstra fuldtidsarbejde, fortæller Morten Kaj Jul Degnebolig.

Esportoutfit.dk's første mål var at blive førende i Danmark. Dernæst er håbet nu for indehaverne at bevæge sig uden for landets grænser. Foto: Line Kyed

- Det hænger stadig sammen for os takket være vores fleksible familier. Derudover giver vores lærergerning også fleksible arbejdstider, og så er det et spørgsmål om at sætte sig ned og lave opgaverne i takt med, de ruller ind i firmaet, siger han.

Morten Kaj Jul Degnebolig forklarer, at grunden til, at tingene indtil videre kan hænge så godt sammen, også skyldes muligheden for at holde diverse møder, herunder salgsmøder, online.

- Vi har mange virtuelle møder. Det er udsprunget af corona og nedlukninger. Det betyder, at vi uden tøven kan holde de fleste møder hjemmefra. Det er ret godt, siger han.

Annonce

Danmarks største event

Inden længe overvejer makkerparret at begive sig ud over landegrænsen. For som Morten Kaj Jul Degnebolig understreger:

- Vores første mål var at blive førende i Danmark. Dernæst har vi hele tiden håbet på at kunne bevæge os uden for landets grænser. Det kommer til at ske inden længe.

Inden da skal Esportoutfit.dk blandt andet deltage ved Danmarks største lan-event "Geeks Gone Wild", der holdes i Gigantium i Aalborg. Hertil leverer de trøjer til præmier og tøj til de frivillige medarbejdere. Som en del af aftalen får Lasse Stokbæk Bekke og Morten Kaj Jul Degnebolig  også en messestand ved eventet og en "billet" til at deltage i netværksmøder sammen med formænd for de forskellige esport-foreninger i Danmark.


Annonce
Horsens Posten

Coronasmitten fortsætter opad i Horsens og særligt teenagerne er ramt - men gymnasierne er ikke "affolket", og eleverne bliver ikke syge

Annonce
Horsens Posten

Tårnhøje smittetal i Horsens Kommune: I fire sogne har hver 20. indbygger fået covid-19 den seneste uge

Annonce
Horsens Posten

Når man kommer ud på den anden - og bedre - side

Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Horsens Posten

Store skiftedag i vente hos Mr - og nej, der er ikke tale om nyt tøj

Horsens Posten

Coronasmitten buldrer afsted i Horsens: Over 500 smittede det seneste døgn

Horsens Posten

Vinderne i DM i standup er netop fundet - kender du dem?

Horsens Posten

50 fremvisninger på en måned - nu er lille fritidshus på Elbæk Skovvej solgt

Horsens Posten

Graven skal ændres fra ærgerlig til attraktiv: Nu er første skridt på vejen vedtaget - og det kommer fra en uventet kant

Horsens Posten

Gravkøerne kører, men nye boliger i "den engelske gade" bliver forsinket - formentlig et års tid

Horsens Posten

Oh no, bæredygtighed

Horsens Posten

Kvinde fra Horsens købte et ekstra skrabespil og vandt 300.000 kroner

Horsens Posten

Byens Bedste bliver fejret fredag den 11. marts - det sker på Fængslet

Horsens Posten

Han har tjent sin første løn i ni år: At have et job betyder mere end penge

Horsens Posten

Læs her hvorfor: 29-årig med akademisk uddannelse er ny butikschef hos Kaiser Sport & Ortopædi i Horsens

Horsens Posten

Kom med indenfor - de planlægger åbning til marts og er i fuld gang med at gøre tidligere Hekkenfeldt til et nyt gå i byen-sted

Annonce