Annonce
Horsens Posten

Fokus er på forsyningssikkerhed - men værket har taget sine corona-forholdsregler

Samn Forsyning ApS har, på baggrund af den seneste udvikling omkring coronavirus, taget de nødvendige foranstaltninger i deres driftsafdeling og administration, og et særlig driftsberedskab er trådt i værk. PR-foto
Hos Samn Forsyning på Alrøvej er adgangsforhold skærpet, administrative medarbejdere arbejder hjemme, og et særligt beredskab er trådt i kraft.
Annonce

Horsens: Forsyningssikkerheden er i fokus hos Samn Forsyning på Alrøvej, men adgangsforhold er indskærpet, og hovedparten af de administrative medarbejdere arbejder hjemme fra for at undgå coronasmitte.

Samn Forsyning ApS har, på baggrund af den seneste udvikling omkring coronavirus, taget de nødvendige foranstaltninger i deres driftsafdeling og administration, og et særlig driftsberedskab er trådt i værk.

Det fortæller Samn Forsyning i en pressemeddelelse.

Administrerende direktør Ole Texel fortæller, at adgangsforholdene for eksterne er indskærpet, hvilket bl.a. betyder, at der er lukket for de fysiske henvendelser i receptionen på Alrøvej 11 i Horsens samt for eksterne møder og rundvisninger på anlægget. I stedet henvises til, at al kontakt sker på telefonnummer 76 26 87 00 eller pr. mail til mail@samn.dk.

Annonce

Arbejder forskudt i teams

- Driftsberedskabet betyder også, at vores driftsafdelinger er blevet opdelt i teams, der møder ind på forskellige tidspunkter og forskellige steder. På den måde minimeres kontakten, samtidig med, at hovedfokus stadig er at opretholde driften og forsyningssikkerheden, så kunder og omverden kan få leveret vand – og håndteret spildevandet på en forsvarlig og sikker måde, forklarer direktøren.

Vagtbemandingen for akut opståede uheld som ledningsbrud og lignende står stadig klar til hændelser uden for den normale åbningstid.

Anlægsarbejdet fortsætter i det omfang, det er muligt, og årsopgørelsen for kunder i Horsens Kommune kommer sammen med 1. aconto, som udsendes som planlagt ultimo uge 12, lyder det videre.

- I den forbindelse kan kunderne med fordel benytte vores selvbetjeningsløsning, som findes på www.samn.dk. Vores administrationspersonale arbejder så vidt muligt hjemmefra. Derfor vil henvendelser pr. mail og telefon stadig blive besvaret. Vi opfordrer dog til ekstra tålmodighed, da nogle henvendelser kan tage længere tid at finde svar på, lyder det videre.

Ole Texel pointerer, at han og medarbejderne vil gøre alt for, at kunderne i Horsens og Odder mindst muligt mærker konsekvenserne af coronavirussen, og at denne særlige beredskabssituation som udgangspunkt vil være aktuel, indtil andet er meldt ud. Information opdateres på hjemmesiden www.samn.dk.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Horsens Posten

Skovbørnehave på vej

Annonce