Annonce
Horsens Posten

Forældre går i gult for normeringer

Forældrebevægelsen #HvorErDerEnVoksen kæmper for bedre normeringer - blandt andet som her ved en demonstration i Svendborg. Denne gang bliver det hver for sig, at man går en tur for at gøre opmærksom på normeringerne. Arkivfoto: Katrine Becher Damkjær

Horsens: Tag gult tøj på, tag rygnummer på, gå en tur søndag 6. juni.

Sådan lyder opfordringen til landets forældre fra Forældrebevægelsen #HvorErDerEnVoksen i forbindelse med afslutningen på "Børnenes Uge", som organisationen holder for at sætte fokus på minimumsnormeringer.

Samme opfordring er også sendt til alle byrådsmedlemmer og lokalformænd i Horsens Kommune, oplyser bevægelsen i en mail til avisen.

Annonce

Her er tanken at inddrage politikerne blandt andet med henblik på at kunne debattere det gode børneliv forud for kommunalvalget i november - noget, der også blev gjort op til folketingsvalget i 2019.

"Børnenes Uge" startede 31. maj og slutter altså 6. juni med eventet "Hvor langt vil du gå for børnene", der på efterhånden sædvanlig corona-facon foregår sammen - hver for sig.

Man kan købe et startnummer for at støtte organisationen, eller man kan blot iføre sig sit eget startnummer og støtte formålet på den måde.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Horsens Posten

Lærte at flette af købmanden på Endelave:  Nu har Lene demonstreret fletteteknik i mange lande

Annonce