Annonce
Horsens Posten

Foredrag og social run med OL-aktuel maratonløber

Kaiser Sport & Ortopædi arrangerer fællesløb hver uge fra butikken på Havneallé 5. Den 8. januar kommer en helt særlig gæst og løber med, nemlig maratonløberen Abdi Ulad, Danmarks hurtigste maratonløber. PR-foto
Annonce

Horsens: - Mød Abdi Ulad og find inspiration i hans forberedelser frem mod OL i Tokyo 2020. Hvad kan du lære af Danmarks hurtigste maratonløber? Find ud af det og kom med til social run, tapas og intimforedrag med Abdi Ulad, der netop har kvalificeret sig til OL i Tokyo ved at løbe imponerende 02:11:03 på den mytiske maratondistance.

Sådan lyder det i en pressemeddelelse fra Kaiser Sport & Ortopædi

Abdi Ulad tager udgangspunkt i det mentale og det fysiske aspekt af at træne op til en maraton. Han gør det særdeles jordnært ved at dele ud af håndgribelige råd og tips til at få en træningsplan til at balancere mellem passionen og det hverdagsagtige.

Der er kun 30 billetter til salg til arrangementet med Abdi Ulad. Det finder sted onsdag 8. januar kl. 18-21 hos Kaiser Sport & Ortopædi Horsens, Havneallé 5. Billetter inkluderer lodtrækningspræmier, tapas, vin og vand.

Man kan tilmelde sig på mail: horsens@kaisersport.dk.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Elbobladet

Mini med maxi køreglæde

Annonce
Forsiden netop nu
Horsens Posten

Anne Dorte Michelsen - solo

Horsens Posten

Biblioteket: Vild med kaniner

Annonce