Annonce
Horsens Posten

Forfattere sender julehilsner

Julen står for døren. Forfatterne sender julehilsen til læserne. Foto: Politikens Forlag
Vi nærmer os december, og julegaver skal købes. Men hvad skal der ligge under træet? Måske en god bog? Her kommer julehilsner fra tre forfattere, der hver har deres bud på en god bog.
Annonce
Annonce

Lars Daneskov

I "Verdens bedste bedste" har Lars Daneskov skrevet en humoristisk og personlig bog om at blive bedsteforælder. For det er ikke altid fordommene stemmer overens med billedet, man har af sig selv, når ens børn får børn. Se hans julehilsen herunder.

Bogen giver gode råd til, at se dig selv med andre øjne i den nye rolle som bedsteforældre. Foto: Politikens Forlag
Annonce

Line Holm & Stine Bolther

Line Holm debuterede som forfatter med den rutinerede Stine Bolther i september måned med "For barnets bedste". Med afsæt i mordet på Røde Kors' generalsekretær tager krimimakkerparret fat i et skamfuldt kapitel i Danmarkshistorien. Herunder kan du se deres julehilsen.

I "For barnets bedste" følger vi blandt andet historikeren Maria Just, der er ansat på Politimuseet. Foto: Politikens Forlag
Annonce

Katrine Marie Guldager

Katrine Marie Guldager udkommer lige efter nytår med "Det samme og noget helt andet". En roman, hvor hun tager afsæt i sin egen historie. Bogen handler om en ung kvinde, der skal finde sit eget ståsted i sin familie. En familie fyldt med magtkampe og konflikter. Se hendes julehilsen her:

Katrine Marie Guldager har brugt sig selv i sin nye bog, der udkommer i januar. Foto: Politikens Forlag
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Horsens Posten

Nu er Danmarks største bilvask klar i Horsens

Horsens Posten

Mette Frost og den nærmeste familie blev ramt af corona: Så sad jeg pludselig derhjemme med slægtsforskning og en bog

Annonce